torstai 5. tammikuuta 2012

Sailor's Knot Bracelet

Yskin koko viime yön ja valvoin puoli neljästä saakka, kun en vain saanut enää unta. Tänään ei ole siis ollut ihan mikään pirtein meininki ja kaiken huipuksi päivällä nousi vielä lämpöä. Tylsää sairastaa, mutta onneksi posti toi tänään luettavaa:


Raportointia luvassa.

Viimeistelin tuossa äsken myös kaksi rannekorua. Törmäsin joskus netissä tämmöisiin letitetyn näköisiin rannekoruihin, joissa ei ole ollenkaan saumakohtaa. Aloin tutkia asiaa, ja ne oli tehty Sailor's Knot -tekniikalla. Eli kai tämä siis jonkinlainen merimiessolmun muunnelma on, arvelee maakrapu. Saa korjata, jos tietää tarkemman nimen.


Opettelin tekemään näitä jostain netin uumenista löytämäni videon avulla. (Paitsi että tuossa videossahan tätä tekniikkaa sanotaankin Turk's Head Knotiksi). Erilaisia muitakin tutoriaaleja löytyy, tässä More Design Please -sivuston.


Kun tajusi idean, tämä osoittautui ihan hauskaksi ja nopeaksi tekniikaksi. Toinen näistä minun koruistani on tehty matonkuteesta ja toinen vanhoista kengännauhoista. Viininpunaiset kengännauhat asettuvat nätisti vierekkäin, kun taas ruskeat matonkuteet menevät vähän sikinsokin, eli hieman erityylisiä näistä tulee materiaalista riippuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...