perjantai 13. tammikuuta 2012

Deadlocked

Seuraavaa Sookie Stackhouse -kirjaa saa odottaa vielä toukokuuhun saakka. Charlaine Harris on kuitenkin julkaissut verkkosivuillaan yhden kappaleen tuosta Deadlocked-kirjasta. Se kannattaa käydä lukemassa, jos haluaa maistiaisen tulevasta. Kaikenlaista jännää on taas ilmeisesti luvassa. En kyllä tiedä, helpotti tuo yksi surkea lyhyt kappale odottamista mitenkään.

Jospa tässä odottaessa siis vihdoin perehtyisin True Blood -sarjan kolmanteen tuotantokauteen. Tykkään sarjastakin hirveästi, vaikka se aika paljon noista kirjoista poikkeaakin (ainakin alussa). Tipuin siinä jossain vaiheessa vähän kärryiltä, kun unohdin tallentaa jaksoja (enhän siis tokikaan pysty valvomaan arki-iltoina niin myöhään). Ja sitten alkoikin uusi tuotantokausi, jonka suhteen olin uutispimennossa ja josta missasin heti alusta varmaan puolet. Jotkut jaksot on kyllä niin pelottaviakin, että en uskalla katsoa niitä yksin, joten se asettaa tiettyjä rajoituksia sille, koska sarjaa voi katsoa. Jonkun pitää istua mun vieressä sohvalla valmiina selostamaan tapahtumia, jos joudun äkillisesti peittämään silmät sohvatyynyllä. (Tämä koskee oikeastaan lähes kaikkia Rakkauden anatomiaa rajumpia sarjoja.)

True Blood Poster

PS. Olin Dead Reckoning -kirjan jälkeen ihan varma, että Eric ja Sookie ovat mennyttä paria, ja Sookien ensimmäistä rakkautta, ärsyttävää Billiä aletaan kiskoa takaisin näyttämölle. Tänään surffailin kuitenkin myös EricNorthman.netissä. Tiedän, että joskus menen näissä fanitusasioissa vähän liian pitkälle. Älkää kertoko kenellekään, että sivusto on minulla kirjanmerkeissä :). Ja sieltä löytyi tämä mainio kirjoitus, Why I believe in Eric and Sookie. Ehkäpä minäkän nyt alan uskoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...