perjantai 20. tammikuuta 2012

Lankaterapiaa

Kun kuumeesta ja poskiontelotulehduksesta selvisin, menin maanantaina hammaslääkäriin. Minulla ei siis ollut ennen hammaslääkärissäkäyntiä hampaissa mitään akuuttia vaivaa, mutta käynnin jälkeen sitä on ollut senkin edestä. Tiistaina poskihammasta alkoi vähän jomottaa, keskiviikkona ei voinut enää purra kunnolla mitään ja kipu oli laajentunut koko toisen puolen alahampaisiin.


Olen siis elänyt koko viikon aika nestemäisellä ja särkylääkepitoisella ruokavaliolla. Tänään vihdoin sain kunnon lääkkeet, jonkinlainen tulehdus siellä hampaassa tai ikenessä kai jossain on. Blogissa on siis ollut jo pelkästään jatkuvan särkylääkehorroksen takia hiljaista. Eikä kyllä juuri ruoanlaitto ja leivontakaan ole innostaneet, kun jo pelkkä ruoan kosketus hampaaseen aiheuttaa vilunväristyksiä.
Onneksi on kivoja työkavereita, jotka ehdottavat lankojen tilaamista Titityystä. Tällä kertaa yritin valita maltillisesti. Vain sellaisia lankoja, joita varten minulla on jo joku idea. Yllä olevan kuvan harmaa Cascade 128 Chunky -lanka valikoitui, koska haluan tehdä siitä itselleni kaulurin. (Joku voisi sanoa, että eikö täällä ole nähty jo riittävästi kaulureita, mutta perustelen sitä sillä, että itselleni viime syksynä väännetyistä jäi vain yksi. Ja haluan itselleni myös sellaisen paksun kaulurin, ehkä jommankumman näistä...)

Mutta sitten alekorissa oli Semilla Flamè -luomuvillalankaa (ylempi kuva) aivan mahtavassa oranssin sävyssä. Olen hypistellyt sitä joskus jossain, ja se oli minusta ihanan tuntuista. Eikä minulla ole aavistustakaan, mitä siitä tekisin, mutta ostin silti.

PS. Päivän paras uutinen oli muuten se, että Voisilmäpeliä-blogin Eeva on bloggaa taas ruoasta Helsingin Sanomien sivuilla. Uuden blogin nimi on Kauhaa ja rakkautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...