keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Paperiruusuja

Hypätään ruoanlaitosta välillä askarteluun. Paperinaru on minusta aina ollut mukava materiaali, ja kun näin äitillä tällaisia ruusuja, oli pakko päästä kokeilemaan itse. Omista ruusuistani tuli kranssi, mutta yhtä hyvin tällaisia voisi käyttään koristeina vaikka maljakossa tai lahjapaketin päällä.Ostin tähän kranssiin valmiin tarvikepaketin TaitoTuuri-myymälästä Tuurin kauppakylästä, mutta tietysti näitä voisi tehdä kaikilla haluamillaan väriyhdistelmillä. Kranssiin tarvittiin kaksi pientä vyyhtiä vahvaa paperinarua, joista tehtiin kranssin pohja (tässä mustaa), ja kaksi pientä vyyhtiä vahvaa paperinarua ruusuihin (tässä vaaleanruskeaa). Lisäksi tarvittiin paperilankaa, josta tehdään ruusujen varret, sakset ja liimaa sekä vähän kärsivällisyyttä paperinarun avaamiseen. Jos joku kaipailee ohjetta ruusun tekemiseen, voin sellaisen tänne postailla myöhemmin.

Edit: Paperinaruruusujen kuvallinen ohje on nyt julkaistu tässä postauksessa.

4 kommenttia:

 1. Hei,
  olen pitkään etsinyt ohjetta paperinaruruusukranssiin ja tämä sinun tekemäsi miellytti erityisesti roimantikon silmääni :) Joten voisitko mitenkään laittaa ohjeen noihin ruusuihin ja hieman kertoa myös miten se porja on rakennettu tuohon kranssiin. Kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Ruusun ohje on ollut tarkoituskin postailla, kuvatkin olen jo ottanut. Voin samalla napata pari kuvaa tuosta kranssin pohjasta ja yrittää selostaa, miten sen tein (jos vielä muistan) :).

  VastaaPoista
 3. Hei. miten kiinnitit ruusut kranssiin? Sidoitko ne siihen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi. Pujottelin ruusut kranssipohjaan ja sidoin aina vierekkäiset ruusut kiinni toisiinsa varsistaan. Olen tehnyt kranssista myös erillisen postauksen, ehkä siitä olisi sinulle apua? http://kaikkimitaosaan.blogspot.fi/2011/11/paperinaruruusukranssin-ohje.html

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...