keskiviikko 26. tammikuuta 2011
Aurajuusto-kanapiirakka
Tein vaihteeksi suolaista piirakkaa muulla kuin feta-punasipulitäytteellä - pakko esitellä.
Aurajuusto-kanapiirakka
Pohja
100 g voita
3 dl vehnäjauhoja
kylmää vettä
hyppysellinen suolaa
Täyte
200 g broilerin fileitä
1 sipuli
1 tlk ananasta
noin puoli pakettia aurajuustoa
1 prk ranskankermaa
1/3 prk Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitusta
2 kananmunaa
suolaa
mustapippuria
Nypi jauhot, suola ja huoneenlämpöinen voi sekaisin. Lisää kylmää vettä vain sen verran, että saat aikaan taikinapallon. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle. Halutessasi voit esikypsentää pohjaa uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Täytettä varten suikaloi broilerin fileet. Paista ne kypsiksi. Lisää pannulle myös sipuli ja kuullota sitä muutama minuutti. Levitä broilerinpalat, sipuli ja paloiteltu ananas esikypsennetyn piirakkapohjan päälle. Murustele päälle reilusti aurajuustoa. Sekoita ranskankerma, sipulisekoitus, kananmunat ja mausteet. Lisää seos täytteen päälle. Paista 200 asteessa noin 20 - 30 minuuttia.
Ohje muokattu Elämä makeaksi -blogin Sipulisesta kanapiirakasta.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei! Löysin blogisi etsimällä suolaista piirakkaa! :) Tätä täytyy tehdä joku päivä! Muutenkin blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta, joten lisäsin itseni lukijalistallesi!
VastaaPoistaTervetuloa, toivottavasti viihdyt ja piirakka onnistuu :).
PoistaPiirakasta tuli todella hyvää :) Pääsin jakamaan ohjettasi eteenpäinkin!
VastaaPoistaHyvä että onnistui, pitäisi taas tätä itsekin pitkästä aikaa tehdä.
Poista