lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuosi pakettiin ja uusi alkakoon

Tämä on kai se aika vuodesta, kun on perinteisesti tarkasteltava, mitä sitä on tullutkaan tehtyä. Huomaamatta blogikin on täyttänyt jo vuoden. Ensimmäisessä postauksessa esittelin nämä virkatut lumihiutaleet, joista tykkään edelleen hirveästi. Koristavat keittiön ikkunaa tälläkin hetkellä.


Talviviikonloppuina mökkeiltiin. Tuleepa ikävä lunta, kun katselee näitä kuvia.Tänä vuonna olen päässyt reissaamaan kivojen tyyppien kanssa ympäri Eurooppaa. Maaliskuun alussa vietimme siskon kanssa pitkän viikonlopun Lontoossa. Kuva Eija L.


Maaliskuun lopulla suuntasin ystävieni kanssa Italiaan Pisaan ja Firenzeen. Pisan kaltevalla tornilla oli pakko turisteilla. Kuva: Elina K.


Keväällä vietettiin myös miehen siskon polttareita. Morsiussaunaan kuulunut palju koristeltiin ruusun terälehdillä. Kuva: Jenni R.


Kesällä juhlittiinkin sitten urakalla: kahdet häät, isäni syntymäpäivät ja kummipoikamme ristiäiset. Kuva Elina M.


Juhannusta vietimme Riiassa ja Jurmalassa.


Kesälomalla paijasin suloista Viskiä (joka on kyllä nykyään jo aikamoinen roikale, mutta edelleen söpö). Vietimme paljon aikaa mökillä, istuimme nuotiolla ja ihailimme peilityyntä lammen pintaa. Käväisimme myös Pälkäneellä strutseja moikkaamassa ja Sastamalassa kirkkokierroksella.


Syksyllä paluu töihin ei ollut aivan niin masentava, kun runsaan kuukauden päässä häämötti jo loma Espanjan aurinkorannikolla. Vuokraamamme talon uima-allas oli ahkerassa käytössä.


Syksyllä pääsin lähes tapaamaan suosikkijääkiekkoilijaani Hartwall Areenalle...


 ... ja jouluretkelle Turkuun.


Hevostelusta tuli tänä vuonna entistä kiinteämpi osa elämääni. Voi niitä viikkoja kun tallille ei päässyt... Tässä työkavereitten kanssa issikkavaelluksella Hauholla.


Uusia mainioita reseptejä tarttui hihaan vuoden aikana monta. Keväällä valmistui muun muassa raparperipiirakkaa, kesällä erilaisia salaatteja ja syksyllä tutustuin ruusukaaliin


Askartelin ja näpertelin kaikenlaista, muun muassa paperinaruruusuja.


Käsitöitäkin valmistui. Eniten tykkäsin ehkä näistä kaulureista ja säärystimistä. Ensimmäinen kuva Hanna-Kaisa H.Tänä vuonna tuli myös luettua paljon enemmän kirjoja kuin aikaisempina vuosina. Southern Vampire Mysteries -sarjan yhdestoista osa oli vähän pettymys juonen kehityksen osalta, mutta katsotaan mitä seuraavat tuovat tullessaan.


Huh, olipa tässä kokoaminen. Kaikenlaista on siis tapahtunut ja valmistunut, paljon jää kesken enkä kaikkea hauskaa ja huomionarvoista tähän varmasti hoksannut edes poimia. Kiitoksia kaikille kanssani matkaa taittaneille! Oikein hauskaa vuodenvaihdetta, toivottavasti olette menossa mukana myös ensi vuonna.

2 kommenttia:

  1. Kiva vuosipostaus, monenlaista olet ehtinyt tekemään ja kokemaan :)

    VastaaPoista
  2. Ja mä kun aina ajattelen, että mun elämässä ei tapahdu mitään :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...