sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Suomalainen paperinen joulutähti


Törmäsin surffaillessani Finnish Paper Star -nimiseen tutoriaaliin. Pakkohan sitä oli päästä kokeilemaan. Näytti ensi silmäyksellä monimutkaiselta, mutta olikin yksinkertainen. Askarteluun meni ehkä vartti.

Mikäli tähden teko kiinnostaa, kannattaa vilkaista linkin takaa löytyvää ohjetta. Se on englanninkielinen, mutta pelkkien kuvien avullakin selviää. Edit 30.10.2012: Tutoriaali ei ole enää saatavilla, joten julkaisin oman kuvallisen ohjeistukseni tähden tekoon täällä.

Viime vuonna askartelin vähän toisenlaisia paperisia joulutähtiä. Tällaiseen ohjeen löydät esimerkiksi Katja askartelee -blogista.


6 kommenttia:

 1. Molemmat tehty: mutta miksi lopputulos ei kummassakaan ole yhtä siisti kuin sulla! :P Mä syytän huonolaatuista paperia...ja niihin palloihin vasta kärvähtikin eilen! Olis pitänyt ottaa sulle kuva, ennen kuin ne meni sytykkeiksi. Tuntuu vähän sille, että tämän joulun askartelut on nyt tehty. :)

  Millonkas muuten se savupororesepti tulee näkyville. Tarttis pikkuhiljaa tota kauppalistaa suunnitella. :)

  -Ellu

  VastaaPoista
 2. Laadukkaat materiaalit ovat kaiken a ja o :). Eikös se pallonteko kuitenkin silloin mun valvonnassa sujunut hyvin :)? Mikä niissä meni nyt pieleen? Mutta nyt voit unohtaa askartelut ja siirtyä ruoanlaittoon: poro-ohje postattu.

  VastaaPoista
 3. En todellakaan tiedä, mikä palloissa rupesi mättämään. Ekat onnistu ihan hyvin, mutta seuraavana päivänä en saanut samoista aineksista yhtään pyöreää aikaiseksi.

  Tämä lähtee nyt metsästämään poroa. Toivottavasti löytyy kylmäkaapista!

  -Ellu

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Vieläkös Sinulla onnistuisi tehdä kuvien kera se "suomalainen" paperitähti?! Ohje kun oli poistettu ja näyttää siltä, että ilman kunnon ohjetta tähden tekeminen on hieman tuskallista....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, enköhän jostain muistini lokeroista saisi sen tekotavan kaiveltua ja voisin aivan hyvin sen ohjeen muotoon kirjoitella.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...