torstai 29. joulukuuta 2011

Kivinen tie


Rocky Road -suklaan reseptejä on varmaan tuhansia. En ole aikaisemmin koskaan kyseistä herkkua tehnyt, mutta tänä jouluna täytyi testata. Vaahtokarkin ja suklaan yhdistelmä toimii :). Oma reseptini oli hyvin yksinkertainen. Muitakin variaatioita tästä täytyy ehkä testata. Jossain lehdessä muistaisin nähneeni ohjeen, jossa käytettiin myös lakritsinpaloja... Niin paljon mahdollisuuksia. 

Rocky Road

260 g suklaata
90 g vaahtokarkkeja
120 g pähkinöitä

Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Paloittele vaahtokarkit neljään osaan ja rouhi pähkinöitä hieman veitsellä. Sekoita vaahtokarkit ja pähkinät suklaan joukkoon ja sekoita. Levitä seos voipaperilla vuorattuun vuokaan tai pellille. Tästä annoksesta riittää noin 23 x 23 senttiseen kokoiseen vuokaan.

2 kommenttia:

  1. Maistoin jouluna yhtä versiota ja olisihan tuota voinut syödä enemmänkin kuin yhden pienen suupalan ;) Hillitsin kuitenkin itseni enkä rohmunnut koko lautasellista (oltiin sukuloimassa ja oli kahvipöydässä tarjolla) tyhjäksi...

    VastaaPoista
  2. Joo, pahaa tästä on uskoakseni aika vaikea saada :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...