sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Tylliä hameiden alle


Ensimmäisellä lomaviikolla sain voikukkamekon lisäksi askarreltua myös pitkään kaipailemani tyllialushameen. Yksinkertainen ohje löytyi Seinäruususen blogista. Tein omasta alushameestani vähän lyhyemmän, sillä tarvitsen sitä lähinnä polvipituisten mekkojen kanssa. Enkä nössöyksissäni laittanut kuin yhden kerroksen tylliä... Katsotaan nyt, miltä tämä vaikuttaa käytössä, voihan niitä kerroksia lisätä sitten myöhemmin. Alareunan voisi vielä viimeistellä kanttinauhalla, niin tylli ei repisi kaikkia sukkahousuja rikki. Toisaalta tykkään myös tuosta viimeistelemättömästä reunasta, jos se vähän pilkottaa hameen alta.

2 kommenttia:

  1. Voiskohan sulta tilata tuollaisen minuuttihameen? :) Vai onko toi oikeasti niin helppo, että tositumpelokin saattaa vahingossa onnistua? Täällä olis aikan kivoja kankaita
    http://www.huvikangas.fi/kauppa/
    Ellu

    VastaaPoista
  2. Oho, enpä ole ennen tuollaiseen kauppaan törmännytkään. Kivoja kankaita on kyllä tarjolla. Mulla ei vaan oo omaa saumuria, mikä nopeuttaisi mekon valmistumista oleellisesti... Mutta keskustelemme asiasta :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...