tiistai 28. helmikuuta 2012

Syö juo Berliini

Jos Berliinissä oli helppo liikkua, siellä oli myös yleensä aina nälän tai janon yllättäessä helppo löytää kahvila, baari tai ravintola. Syöminen ja juominen oli myös aika edullista ainakin Suomen hintoihin verrattuna.

Ensimmäisenä iltana nautimme pastaa ystäväni kotikulmilla Weddingissä. Mies söi valtavan kokoisen original Wiener schnitzelin eikä meidän muiden pasta-annoksetkaan pienet olleet.

Hotellihuoneen hintaan ei sisältynyt aamupalaa, mutta onneksi kahviloiden tarjonta korjasi puutteen. Näitä herkkuja nautimme Prentzlauer Bergissä Kastanienalleella sijaitsevassa Godot-kahvilassa.Reissun ehkä erikoisin ruokapaikka oli White Trash Fast Food. Huippukokki on halunnut perustaa ravintolan, jossa ruoka olisi halpaa. Sisustus on peritty samoissa tiloissa aikaisemmin sijainneelta vietnamilaiselta ravintolalta. Ravintola on tunnettu erityisesti burgereista ja pihveistä. Mätin naamaani King Elvis Supreme Burgerin, jossa oli muun muassa pekonia, bbq-kastiketta ja hapankaalia. Nam. Kuvia annoksesta tai paikasta ei valitettavasti ole, sillä siellä oli niin hämärää, ettei pokkarillani pystynyt kuvaa nappaamaan. Mutta hinnat olivat todella kohtuulliset, oma ruokani maksoi muistaakseni 9,50. Paikkaan kannattaa muuten varata pöytä, varsinkin jos on viikonloppuna liikkeellä. Lauantaina ravintola oli ainakin ihan täynnä heti kuudelta, kun se aukesi.


Välipalaksi napattiin grillistä currywurstia. Ei noussut omaksi suosikikseni, mutta mies pisteli annoksen hyvällä ruokahalulla.


Pretzel oli enemmän minun makuuni, miehestä se taas oli liian suolaista.

2 kommenttia:

  1. No niin, nyt tuli nälkä... Varsinkin tuo aamupalakuva ja kahviannokset jäivät pyörimään alitajuntaani ;)

    Minä muistan reililtämme nuo Saksan makkarakojut... Minä pysyttelin vähän perinteisemmissä kun taas mies maisteli mielellään kaikkia paikallisia herkkuja...

    VastaaPoista
  2. Berliinissä oli kyllä koko ajan jotain tarjolla, eli siellä ei juuri ehtinyt tulla nälkä. Jotenkin tuo kahvikuva on munkin mielestä niin ihana, siinä tiivistyy loma (koska se on niin kaukana arkisesta aamupalasta).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...