sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Eläimellistä menoa

Minulla on nyt pienoinen tekemisjumi, kun mitään raportoimisen arvoista ei tunnu valmistuvan. Onneksi viikonloppuna tapasin mainioita kuvausassitentteja ja pääsin leikkimään kameran kanssa.


Eppu söpöilee. Heitä keppi heitä keppi heitä jo se keppi.


Kepinnoutajamonsteri.


Ja jos keppiä ei kerran heitetä, niin on tää hangessa kieriminenkin ihan kivaa.
Lintulaudalla ja sen ympäristössä riitti elämää.


Oskari on tottunut viettämään aikaa ulkosalla, mutta näillä pakkasilla edes kovin lintulaudan vaanija ei jaksanut olla pihalla.


Muistatteko vielä Viskin, suloisen kissanpennun viime kesältä? Tässä hän nyt "hieman" kasvaneena. Suloinen edelleen ja maailman ihanin sylikissa. Olisin pakannut laukkuuni, jos isäntäväen silmä olisi välttänyt.
Rapsuta nyt, jos siitä tulee sulle hyvä mieli.


Palvelija, voitteko käynnistää tietokoneeni.

5 kommenttia:

 1. Ihania karvaisia (ja höyhentyyppejä!) :)

  VastaaPoista
 2. Ihania ja kuvauksellisia karvaisia kavereita. :) Meillä tuo koira-merkkinen karvakaveri on niin vikkelä liikkeissään irti ollessaan, ettei meinaa saada osumaan kuvaan millää, vaikka kuinka tähtää. ;)

  VastaaPoista
 3. Itsellä ei ole lemmikkejä, niin pitää aina hyödyntää mainiot kuvauskohteet, kun on tuollaisissa eläinpaikoissa kylässä. Mainioita karvakavereita ovat kyllä kaikki, vaikka Viski näistä ehkä on se innokkain poseeraaja.

  VastaaPoista
 4. Noita koirien talvileikkejä on hauska seurata, varsinkin lumessa pyörimistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hauska on kyllä seurata. Epun mielestä mä oon varmaan ihan tylsä leikkikaveri, kun en jaksa heittää keppiä tai palloa tarpeeksi kauas. Tyyppi nappaa yleensä suoraan ilmasta mun heitot :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...