maanantai 24. joulukuuta 2012

Toivotus hyvän joulun

Joka vuosi ajattelen, että tänä vuonna teen jotain yksinkertaisia, helppoja ja nopeatekoisia joulukortteja. Sitten huomaan googlettavani poron kaavoja ja pian olen jo leikkaamassa kynsisaksilla paperista poronsarvia... Ja kaivelemassa varastoista aina vain lisää erilaisia papereita. Kohta hommaan onkin tuhraantunut kaksi iltaa ja yhdessä sormessa on saksien aiheuttama rakko.


Yksinkertaisuus, check. Helppous, check. Nopeatekoisuus... No ehkä sitten ensi vuonna :). Joka tapauksessa tykkäsin näistä korteista kyllä tosi paljon, joten ehkä ne olivat vaivan arvoisia.


(Ärsytti muuten suunnattomasti, kun olin kirjoittanut tuohon yhteen korttiin joulun isolla alkukirjaimella. Ja sitten olen näköjään vielä asettanut sen näihin kuviin pinon päällimmäiseksi. Onneksi tässä on nyt nämä joulunpyhät aikaa päästä yli tästä virheestä.)

Näiden korttikuvien myötä oikein hauskaa ja rentouttavaa joulua kaikille teille siellä ruudun toisella puolen!

4 kommenttia:

 1. AIVAN IHANAT KORTIT!! Olen niin porofani henkeen ja vereen, kun miulla on tuolla tarhassa tuo omakin sarvipää, Elmeri-poropoika. <3 Joulukuusessakin roikkuu aika monta porokoristetta tänä vuonna, suurimman osan löysin Viipurista. :)

  Oikein hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Ja oikein hyvää joulunaikaa myös sinne!

   Poista
 2. Ihanat kortit! Pitäisiköhän laittaa vinkki talteen ensi vuotta varten... Juuri ennen joulua mietittiin joulun ja jouluntoivotusten kirjoitusasua. Hassua, että "kaupan joulukorteissa" joulu kirjoitetaan isolla, vaikka oikeinkirjoitussääntö toisin opastaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mun pitäisi periaatteessa ammatin ja koulutuksen puolesta olla perillä oikeinkirjoitussäännöistä, mutta niin se vain lipsahti iso kirjain minunkin kynästäni :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...