perjantai 25. helmikuuta 2011

Lämpimissä kengissä pakkasta päin

Joka paikassa valitetaan kylmyydestä. Minä olen aina tykännyt talvesta ja minun puolestani se saa vielä vähän aikaa jatkua. Enkä aio valittaa kylmyydestä, ainakaan niin kauan kun saan käyttää näitä:


En ole tyylibloggaaja, ja nykyisin minulla on töissä viikon aikana suunnilleen kaksi eri "asua" (lainausmerkeissä siksi, että epäilen vahvasti, voiko ainaista pillifarkut ja joku neule -komboa edes kutsua asuksi), joten minusta sellaista tuskin koskaan tuleekaan.

Mutta kenkiäni tulen silti varmasti aina joskus esittelemään, sillä jos joku ei vielä tiedä, niin minä tykkään kengistä :). Nämä Blinkin mokkanahkaiset karvakengät odottivat minua Andiamossa varustettuna viidenkymmenen prosentin alelapulla, joten niille oli pakko antaa uusi koti. Ja miten kivat ne ovatkaan. Hyvät kävellä ja lämpimät, sopivan hienot ja rennot samanaikaisesti. Puhumattakaan siitä, että vartta voi pitää joko suorana tai taitettuna. Molempia variantteja on jo testattu, enkä ainakaan vielä tiedä, kummasta tykkään enemmän.


PS. En edes viitsinyt ajatella, mitä mies olisi sanonut, jos olisin pyytänyt sitä kuvaamaan näitä kenkiä minun jalassani. Neuletöitä sen saa juuri ja juuri kuvaamaan, kauhean maanittelun jälkeen. Se ei ole vielä sisäistänyt, että bloginpitäjän kumppanina sillä on tiettyjä velvollisuuksia. Kenkien kuvaaminen olisi kuitenkin saattanut olla vähän liikaa, sillä meillä on muutenkin hieman jatkuvaa erimielisyyttä siitä, kuinka paljon kenkiä yksi ihminen tarvitsee (minä: paljon, mies: kahdet).

4 kommenttia:

 1. Upeat! Nyt oon kyllä kade... :)
  - Ellu

  VastaaPoista
 2. Kiitos, mikään ei lämmitä mieltä niin kuin mieluinen alelöytö :)

  VastaaPoista
 3. ooh, aika namut! mä taas adoptoin semmoset vagabondin kiilakorkonilkkurit, ja odotan lumien sulamista et pääsen niillä kipittämään. oon jo lipsutellut toki niillä, mutta se on aika uhkarohkeaa sileiden pohjien takia. noissa sun kengissä ei varmaan oo samaa ongelmaa :P

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...