keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Maastopotkupyöräilyä ja istutuspuuhia


Tänään työpaikan kehittämispäivän päätteeksi lähdimme virkistäytymään Evon luontoon maastopotkupyörillä eli kickbikeilla. Odotin jotain rentoa potkuttelua metsässä, mutta huhhuh... Me mentiinkin aika kovaa. Tai ainakin jotkut meistä meni. Ne etujoukot. Peräpää halusi lähinnä hylätä potkupyörän lähimpään puskaan ja jatkaa matkaa kävellen. Olihan tuo ihan hauska vekotin sitten kun päästiin tasaiselle ja sai vähän kiinni tekniikasta ja rytmistä. Mutta ehkä vähän liian rankkaa yhdelle ilmeisen rapakuntoiselle Tainalle :).

Virkistystä muuten todellakin potkupyöräillessämme saimme, sillä koko aamupäivän kuumana porottanut aurinko vaihtui ukkoseksi, vesisateeksi ja raekuuroksi. Ja kirjaimellisesti kun olimme palanneet takaisin lähtöpaikkaan, sade loppui ja aurinko tuli taas esiin.


Ainakin maisemat olivat upeat. Tauolla rohkeimmat pulahtivat järveen.


Työpäivän jälkeen kurvasin vielä puutarhalle ostamaan kesäkukkia. Amppeleihin miljoonakelloja...


Isoon ruukkuun verenpisaraa...


... ja hopeaputousta.


Terassille parvekelaatikoihin lumihiutaletta ja jotain hienoa punaista kukkaa, jonka nimeä en enää muista :).

2 kommenttia:

  1. Joskus Evolla itsekin potkutellut..TALVELLA! Muka-kantavalla lumisella alustalla. EI ollut kivaa. Voisin kyllä ottaa uusintayrityksen näin lumettomaan aikaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo varsinkin yksi metsäpolkupätkä oli melkoista rytyytystä :). Voin vain kuvitella, mitä tuo on talvella :). Meillä porukka jakautui aika lailla kahtia: osa tykkäsi mielettömästi ja osa olisi mieluummin vaikka kävellyt.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...