perjantai 24. toukokuuta 2013

Kolmastoista toden sanoo?

Täällä ollaan perjantaina hyvin tuomitsevia erästä kirjaa kohtaan, jota ei ole vielä edes luettu. Loman aikana posti oli tuonut Sookie Stackhouse -kirjoista kolmannentoista, eli uusimman ja toivottavasti myös viimeisen. Olen lukenut kirjasta vähän kaikenlaista, ja nyt en ole ihan varma, uskallanko edes aloittaa sitä.


Oikeasti minun ei tietenkään pitänyt lukea kirjasta mitään ennen kuin saisin sen käsiini, vaan ajattelin pitää mieleni avoimena, vaikka tarinaa jo pari kirjaa onkin johdateltu ihan huonoon suuntaan. Yksi klikkaus netissä johti kuitenkin toiseen. Eikä loppuratkaisun selvittämiseen sitten hirveän montaa klikkausta edes tarvittu. Onko joku jo lukenut?

Onko jollain muuten vastaavia pahoja tapoja? Minun toinen kirjoihin liittyvä klassikkopaheeni on lukea takasivulta muutama rivi... Tiedän, hölmöä. Mutta sillä tavalla olen valmistautunut pahimpaan, jos loppu onkin jotain muuta kuin odotin. Twilight-kirjojen viimeisen osan juonen luin wikipediasta ennen kuin menin ostamaan kirjaa, koska pelkäsin niin hirveästi, että Bella ottaakin Jacobin tai jotain muuta vastaavaa...

2 kommenttia:

  1. Joo mä olen kuullut että joku tämmöinen Team Jacobkin on olemassa :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...