sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Ensimmäiset päivät Kroatiassa

Terveisiä Dubrovnikista, Kroatiasta. Täällä on lämmintä. Välillä jopa aivan sairaan kuuma. Tänään jouduttiin myös keskelle rankkasadetta. Kun sataa, sataa sitten näköjään ihan kunnolla. Sateen loppumista odotellessa on hyvä omistautua hetkeksi bloggaamiselle.

Meidän hotelli on Lapadissa, noin kymmenen minuutin bussimatkan päässä Dubrovnikin vanhasta kaupungista. Eilen tutustuttiin alueeseen kävellen. Istuttiin muun muassa terassilla, jossa meri oli kirjaimellisesti ihan jalkojen juuressa. Kuvat ovat nyt valitettavasti kännykkälaatua, kun en saanut kuvia järkkäristä siirrettyä tabletille.
Tänään lähdettiin tutkimaan vanhaa kaupunkia. Kaupunginmuureilta sai hyvän kokonaiskuvan, vaikka siinä vähän kapuamista olikin.
Kaupunginmuurilta bongasimme kivannäköisen ravintolan. Kun olimme päässeet muurilta pois, jouduimme kapuamaan katua, joka oli käytännössä pelkkiä portaita, päästäksemme ravintolaan. Ruoka oli hyvää ja edullista, joten ei harmittanut kiipeäminen.

Kun olimme pistelemässä viimeisiä paloja poskeemme, alkoi sataa. Sateenvarjot esiin, viimeiset pisarat viinilasin pohjalta suuhun, sisälle maksamaan lasku... Ensin ajattelimme jäädä jonnekin pitämään sadetta, mutta kun noin sadan metrin kävelyn jälkeen olimme ihan märkiä, päätimme suunnata bussipysäkille ja bussilla takaisin hotellille.

Oikein hyvää äitienpäivää kaikille mammoille! 2 kommenttia:

  1. Ääh, tulee matkakuume! En tykkää. Olin reilaamassa v.2007 ja silloin käytiin Kroatiassa Zagrebissa ja Splitissä. Ihana maa, tykkäsin kovasti! Muutenkin sillä reilillä pointseja keräilivät keskisen euroopan maat kuten Puola.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkäsin... Ja tykkäsin Puolastakin, kun siellä pari vuotta sitten oltiin. Vaikka täytyy myöntää, että ruoassa Espanja ja Italia ehkä vievät voiton puolalaisesta :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...