sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Valkosuklaata ja raparperia, osa kaksi

Tänään iltapäivällä kesken lätkämatsin ovikellomme soi. Yllätysvieraat olivat matkalla Paimiosta Jyväskylään ja päättivät poiketa samalla meillä. Pelkkä kohteliaisuuskäynti tämä ei kuitenkaan tainnut olla, sillä pian kävi ilmi, että raukat olivat yrittäneet kuunnella matsia radiosta, mutta oikeaa kanavaa ei ollut löytynyt. No onneksi meidän sohvilla oli tilaa kahdelle, varsinkin kun tulivat Aino-lakritsijäätelöpurnukka kainalossaan.

Kaivelin vieraille pakastimesta muffineja ja samalla muistin, että en ole tainnut näitä esitelläkään. Jos siis pakastimesta löytyy vielä raparperia, ne voi käyttää raparperi-valkosuklaamuffineihin. Aikas hyviä. (Eikä uuttakaan raparperisatoa tarvitse enää kauaa odotella, meillä niitä ainakin pilkistää jo maasta.)


Käytin ohjetta, jonka totesin hyväksi lakka-valkosuklaamuffineja tehdessäni. Korvasin vain lakat noin 250 grammalla kohmeisia raparperinpaloja. Samaan raparperin ja valkosuklaan makuyhdistelmään muffineissa oli päädytty muuten myös uusimmassa Pirkassa.

PS. Ilmankos muuten postauksen otsikko tuntui vähän tutulta, kun olin sitä jo itse käyttänyt viime elokuussa tehdessäni raparperi-valkosuklaajuustokakkua. Olkoon tämä siis osa kaksi.

2 kommenttia:

  1. Viis matsista, tultiin kun tiedettiin että kaivat jotain ihania leipomuksia pakastimen uumenista ^________^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo saatte tulla uudestaankin, kätevä tapa tyhjentää pakastinta :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...