tiistai 22. toukokuuta 2012

Positiivisuus vastaan negatiivisuus


Ajattelun ammattilainen kertoi vähän aikaa sitten tutkimuksesta, jonka mukaan ihmisellä pitäisi olla ainakin kolme positiivista tunnetta tai ajatusta yhtä negatiivista kohden. Minna haastoi tuossa taannoin listaamaan kymmenen asiaa, jotka saavat hyvälle mielelle. Joten kaikkia tämän päivän negatiivisia tuntemuksia vastaan: kymmenen positiivista juttua sattumanvaraisessa järjestyksessä, olkaa hyvä :). Edit. En näköjään osaa laskea, niitä onkin yksitoista.

Ystävät
Ystäväni ymmärtävät, että ei oikeastaan ole olemassa ruokaa, mihin ei voisi laittaa juustoa tai pähkinöitä. Ystäväni pysähtyvät kanssani Cocktail Spa -nimiseen baariin juomaan Strawberry Mojitoa. Ystäväni lähtevät kanssani tallille tai piristävät tylsää työpäivää härskeillä jutuillaan. Ystävät saavat nauramaan ja itkemään, ilman heitä elämä olisi kurjaakin kurjempaa.

Mies
Onhan se ihan kiva kuitenkin :).


Blogi
Se, että kirjoittelee nettiin juttuja omista näperryksistään ja omasta elämästään, saattaa kuulostaa jonkun mielestä hölmöltä, mutta minut blogi saa ihan järjettömän hyvälle tuulelle. Eli kiitos kaikille, jotka olette täällä kanssani, ja varsinkin teille, jotka jaatte ajatuksianne kommenttiboksissa :).

Kevät
Vaikka pidänkin talvesta, on kevään tulo tänä vuonna ollut jotenkin helpottavaa. Ulkona on juuri nyt niin ihanaa!

Oma koti
Oma koti, omat jutut, paikka missä saa rauhassa löhötä sohvalla, leipoa, näperrellä...


Hevoset
Hevosten kanssa touhutessa kaikki maailman stressi unohtuu. Ratsastamisessa riittää haastetta ja välillä tuntuu, ettei mikään onnistu. Silti kerta kerran jälkeen mieli vetää takaisin tallille ja halu oppia lisää on hirmuinen.

Tulossa olevat reissut
Heinäkuun alussa suunnataan kaverin kanssa Düsseldorfiin ja sieltä Aachenin iiiisoja hevoskisoja katsomaan. Can't wait! Jotain pientä juhannuspyrähdystäkin suunnitellaan.

Terveys
Tällä saralla olen kokenut aika vaikeitakin juttuja (enkä nyt tarkoita pelkästään niitä hammaslääkärikäyntejä), joten tämä normaaliolo on nautittavaa.

Perhe
Välillä lähellä, välillä kaukana. Mutta on olemassa. Se on tärkeintä.

Ruoka
Mainitsinko jo juuston ja pähkinät? Kohta pihalta voi hakea ensimmäiset raparperit. Sitten tuleekin jo viikonloppu ja voi tehdä jotain hyvää aamupalaa. Eikö se jotenkin niin mennyt, että hyvä ruoka, parempi mieli.

True Blood
On se Eric vaan ihana :).

En nyt tällä kertaa haasta ketään erityisesti, sillä haaste on jo aika monissa blogeissa kiertänyt. Mutta kannustan kyllä kaikkia miettimään niitä hyviä juttuja elämässä, sillä on vaikutusta!

4 kommenttia:

 1. Jo tämän postauksen lukeminen sai hyvälle tuulelle. Asiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan kummallista, että kun näitä juttuja alkaa miettimään, niin voikin todeta kaiken olevan aivan hyvin :). Tosin mulla oli illalla niin valtava positiivinen flow päällä, että en meinannut saada unta :D.

   Poista
 2. Hei, eksyin muualta blogiisi - tosi kivoja juttuja ja kuvia täällä! Ja paljon kokeiltavia reseptejä. Jään siis lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, ja tervetuloa. Taidanpa käydä myös vastavierailulla.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...