torstai 24. toukokuuta 2012

Kirjanmerkkikissa


Pitihän se arvata, että kirjanmerkeistä ei täällä selvitty yhdellä. Mitä enemmän selailin, sitä enemmän kivoja malleja löytyi.

Kirjanmerkkikissa on taiteltu Jo Nakashiman video-ohjeen avulla. Tämä ei ollut ihan niin yksinkertaista kuin sydänkirjanmerkin taittelu, mutta onnistui kuitenkin minultakin, vaikka ennen sydänkirjanmerkkiä haastavin taitteluni on tainnut olla peruspaperilennokki :).


Tampereen seudun ketjuaskarteluliikkeet saavat kyllä minulta vähän pyyhkeitä paperivalikoimistaan. Skräppipapereita on joka lähtöön, samoin kuin hääkutsuaskarteluun sopivia helmiäiskartonkeja. Mutta missä ovat kaikki muut paperit? Joskus muistan nähneeni origamipaperin nimellä jotain papereita, mutta nyt sellaisia ei löytynyt mistään. Ystäväni, joka on toden teolla innostunut kirjojen tekemisestä, on törmännyt samaan ongelmaan.

Kissan taitteluun tarpeeksi ohutta paperia löytyi äidin askartelukaapin uumenista. Mutta paperi olisi ehkä saanut olla vähän kestävämpää, sillä nyt jotkut taitokset ovat ikävän kuluneen näköisiä. Yritin tehdä tätä kissaa varmaan viidestä erilaisesta paperista, ennen kuin löytyi edes yksi, josta se onnistui. Taittelussakin oli kyllä pari aika monimutkaista kohtaa, joten hyvä kun sai harjoitella :).

2 kommenttia:

  1. Tuo taitaa vaatia "muutaman" taitoksen ;) Hieno! Minä olen totutellut Albatros-kirjanmerkeihin, jotka tosin ovat ihan valmistavaraa (http://www.albatrosbookmark.com/).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä se vähän nyhräämistä vaati, ennen kuin sai taitokset edes suunnilleen kohdalleen :). Mutta kiitos!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...