lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kerta kiellon päälleKehtaakohan tätä enää edes esitellä? Täällä on taas neulottu kauluri, eikä edes malli ole uusi. Kauluri valmistui jo jokin aika sitten, ja siitä lähtien on vaivannut neulejumi. Neulominen liittyy minulla jotenkin tosi kiinteästi syksyyn ja talveen, joten kai nyt on sitten jo kevät.

Tilasin tammikuussa Cascade 128 Chunky -lankaa mielessäni kauluri, ja tuo lanka onkin kyllä siihen tarkoitukseen ihan täydellisen pehmeää. Myös tuo harmaan sävy on tosi nätti. Tein tästä tarkoituksella aika matalan ja napakan, jotta sitä voi pitää takinkauluksien alla lämmittämässä.Harmaa palmikkokauluri

Lanka: Cascade 128 Chunky, 100-prosenttinen perulainen villa
Väri: 8401 Silver Grey
Menekki: 200 g

Malli: Kalastajan vaimolta
Puikot: 8 mm pyöröpuikot
Muuta: ohjeesta poiketen 156 silmukkaa, kaulurin korkeus 22 cm, kavennukset tehty noin puolessa välissä oman mielen mukaan.

Kauluritehdas suljettu toistaiseksi. Palataan ensi syksynä asiaan.

3 kommenttia:

 1. Hieno on tämäkin! Minulla on ensimmmäinenkin kauluri tekemättä, jospa sitä ensi syksynä sitten... Yhdet sukatkin on edelleen kesken, mutta ei jotenkin innosta, ehkä se sitten on tuo kevät...

  Entä tuo pipo, onko tuokin sinun käsialaa?

  VastaaPoista
 2. Pipo on muistaakseni TopSportista, eli ei ole omatekemä. Pipot on niin monimutkaisia tehdä, siks mä teen vaan kaulureita :). Tai no eihän ne edes oikeasti ole, mutta jotenkin en ole niistä innostunut. Toisaalta tuleehan sitä talvi ensi vuonnakin, että ehkä pipoista vois kehitellä seuraavan pakkomielteen :).

  VastaaPoista
 3. MInä väkersin sellaisen reikäneulepipon ja arvaa vaan harmittiko kun se katosi... Ei ole tullut aloitettua uutta vaikka malli olikin ihana.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...