sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Islantilainen voikukka

Viime viikolla meillä oli onni saada Arkikuvapäiväkirja-blogia pitävä Kaisa tallille kuvailemaan. Kaisa ratsastaa kanssani samalla askellajitunnilla. Kun tuli puhetta, että hän myös valokuvaa, meille tuli kiire sopia tallin kuvauspäivä vielä, kun syksy näyttää parhaita puoliaan.

Jokainen halukas pääsi kuviin oman hevosensa tai oman lempihevosensa kanssa. Tässä muutamia kuvia minusta ja ihanasta, mahtavasta, upeasta Fífill frá Fagerängistä. Fifi on ainakin kaikille minua Instagramissa seuraaville tuttu, sillä hän esiintyy suunnilleen joka toisessa kuvassani.

Olin taas näissä kuvissa itseäni ja omia ilmeitäni kohtaan ihan hyperkriittinen. Irvistän, näytän karmealta, tukka roikkuu, kaksoisleuka, maha pullottaa... Sitten ajattelin, että en voi jättää näitä kuvia julkaisematta vain, koska en itse näytäkään siltä valokuvamallilta, joka ilmeisesti kuvittelen olevani :). Tunnelma on kuitenkin näissä kuvissa se, jonka haluaisin teillekin välittyvän.


Fifi on nyt 8-vuotias punahallakko islanninhevosruuna. Luonteeltaan sympaattinen, mutta välillä vähän herkkis, häslä ja epävarma. Ei ehkä aina se penaalin terävin kynä, mutta tekee ja osaa kaikenlaista, kun vain osaa pyytää. Laumasielu. Ihmisen ystävä, kulkee välillä perässä kuin koiranpentu. Menee kuitenkin toisaalta rohkeasti vaikka jonon ekana ja tulee aika usein portille vastaan, kun lähden häntä hakemaan tarhasta töihin. Ei tallin nopein hevonen, mutta hänellä on hieno tahdikas töltti, näyttävä ravi ja puhdas kolmitahtinen laukka. Fífill tarkoittaa muuten islanniksi voikukkaa. Minun vakkariratsunani Fifi on toiminut reilut kaksi vuotta. Paljon kaikenlaista on yhdessä nähty, hyvää ja ei-niin-hyvää. Mahtavaa on ollut nähdä, miten nuori hevonen kehittyy ja oppii kaikenlaista. Samalla olen itse oppinut kyllä ihan hirveästi myös. 

Ja vielä oma lempikuvani koko setistä. Katsokaa nyt, miten söpö tuo hevonen on.


Tähän loppuun vielä ajattelin linkittää teille yhden aivan ihanan heppavideon. Videolla esiintyy islanninhevosori Kapall frá Kálfholti, kavereitten kesken Pasi, ja aika kivasti esiintyykin. Pasin omistaa Minna Tihinen, joka käy mua ja Fifiäkin aina välillä opettamassa.


Leppoisaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...