sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kevätviikonloppu


Heipä hei! Onko teillä ollut mukava viikonloppu? Minä kävin eilen kyllästämässä itseni kalanhajulla Tampereen kalamarkkinoilla. Minä söin lohta ja mies muikkuja. Jälkiruoaksi nautittiin Laukontorin torikahvila Kahvelin vohvelit mansikkahillolla ja kermavaahdolla. Tykkään muuten tosi paljon noista Laukontorin vohveleista, ne ovat niin ihanan rapeita. Suosittelen testaamaan.


Samalta reissulta tarttui mukaan Acqua di Gioian uusi kesäversio. Ostin talvella originaalin ja nyt menin erehdyksessä nuuhkaisemaan tuota kesäversiota. Se on ihanan kevyt ja sitruksinen, joten yksi pulloista pääsi kassan kautta uuteen kotiin.


Nyt on sitten tämäkin nähty: postasin juuri käsityö- ja ruoka-aiheiseen blogiini kuvan autostani. Mutta katsokaa, miten hienosti nuo hennon turkoosit hajuvesipullot sointuvatkaan autooni, jonka läträsin päivällä puhtaaksi. Nimenomaan läträsin, sillä kastuin hommassa itsekin melkein läpimäräksi. Onkohan painepesuritaidoissani jotain parantamisen varaa... Esimerkiksi vanteita pestessäni onnistuin suuntaamaan pesurin niin, että kaikki vesi räiskyi takaisin naamalleni.

Eilisellä kalamarkkinareissulla poikkesin myös optikolla tilaamassa itselleni uudet aurinkolasit voimakkuuksilla. Tajusin juuri, että myös uudet petrooliin vivahtavat lasini tulevat sointumaan täydellisesti autooni :D.


Leskenlehdet ovat joka vuosi yhtä ihania. Nyt niitä on jo rinne täynnä. Haravoidessani huomasin, että ainakin ruohosipulia puskee jo innolla yrttipenkissä. Ja raparperin söpöjä mukuloitakin näkyy jo muutama.


Perjantai-ilta selkeni harmaan ja sateisen päivän jälkeen upean aurinkoiseksi. Tajusin ja opin ratsastustunnilla vihdoin yhden pikkujutun, joka on vaivannut minua kauan. Onnistumisen ilo on kyllä aika kiva tunne :). Ratsastaessa kaikesta pienestäkin eteenpäinmenosta kannattaa ottaa ilo irti, sillä monesti tuntuu, että sitä hinkuttaa samoja juttuja kerrasta toiseen ilman mitään edistystä.


Tässä ihanista ihanin suomenhevonen Sulo paistattelee päivää ja alla norjanvuonohevonen Elli kyselee, olisiko niitä porkkanoita vielä lisää.


Viikonlopun oikeastaan ainoa ärsytyksen aiheuttaja on ollut digijärkkärini. Akku on alkanut tyhjentyä selittämättömästi, ja lisäksi eniten käyttämäni objektiivin automaattitarkennus takkuilee. Pitänee ainakin hankkia uusi akku, ehkäpä kuskata koko kamera huoltoon. Älkää siis pahastuko, jos kännykkäkuvia nähdään blogissa lähitulevaisuudessa hieman normaalia enemmän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...