maanantai 30. syyskuuta 2013

Päivä Barcelonassa

Ehkä joku saattaa muistaa, että piipahdin elokuussa Espanjassa Gironassa. Nyt sai vihdoin käytyä läpi myös päiväreissulla Barcelonassa otetut kuvat. Oikeastaan oli aika ihanaa katsoa näitä kuvia nyt, kun ulkona on pimeää ja kylmää. Tervetuloa siis kuljeksimaan kanssani päiväksi Barcelonaan.

Päivä aloitettiin Montjuïcin kukkulalta.Tämä kuva otettiin ennen puhelimen pöllimistä. Kyllä vielä nauratti :). Kuva: Jenni Rautio.

Sitten ajoimme metrolla toteamaan, että kyllä, Sagrada Familiaan todellakin on pitkä jono. Visiitti jäi toiseen kertaan. 

Barcelonan riemukaari.Take away -sangria kuulostaa niin siistiltä :). 

Ruokailin baskiravintola Oriossa. Namnam.


Kuljeskelin pitkin rantaa ja kävin pienellä turistiveneilylläkin.Katalonian lippujen joukossa liehui yksi Espanjan lippukin. Tämä oli muistaakseni joku virallinen hallintorakennus. Muutenhan katalaanit eivät paljon espanjalaisuudesta välitä.Kauppahalli oli ihana. Ehkä vähän liikaa ihmisiä. Täällä puristin laukkua ihan hengenhädässä, mutta sitten puolen tunnin päästä metrossa en enää muistanut ja puhelin lähti teille tietymättömille. Kyllä muuten otti päähän, kun huomasin, että puhelin vietiin. 

Loistava nimi ravintolalle.

Barcelonaan olisi kiva päästä uudestaan, ainakin syömään. Ehkä jonain vähemmän kuumana vuodenaikana. 

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia Barcelonasta, olen itsekin käynyt siellä - ja voisin mennä toistekin. Sinulle on haaste blogissani http://vaihtoaskelhyppy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos, pitääpä käydä kurkistamassa.

   Poista
 2. Barcelona on ehdottomasti yksi mun suosikkilomakohteita! Oon käynyt useamman kerran ja aina riittää nähtävää. Ja se RUOKA, nam! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli ensimmäinen kerta kyseisessä kaupungissa. Jäi vähän sillä tavalla kaksijakoiset fiilikset, kun toisaalta pidin kaupungista paljon ja sinne jäi paljon nähtävää ja varsinkin niitä ravintoloita kokeiltavaksi, mutta se puhelinvarkaus jäi harmittamaan. Ilmeisesti taskuvarkauksia tapahtuu tuolla ihan älyttömän paljon...

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...