maanantai 19. marraskuuta 2012

Lauantaiaamu Reykjavikissa

Kotona taas. Viime yönä herätyskello pärähti soimaan klo 3.45, joten laitan nyt vain muutaman kuvan ja alan sitten suunnitella nukkumaanmenoa. Onneksi huomenna on vielä vapaapäivä.

Perjantai-iltana kun saavuimme Reykjavikiin, oli jo pimeää. Hotellin vastaanotto osasi suositella hyvää ravintolaa, joten  hipsimme vain syömään ja ostamaan miehelle hanskat, jotka arktinen reissaaja oli jättänyt kotiin.

Lauantaiaamuna heräsimme yllättävän aikaisin, ehkä siksi että kello on Islannissa kuitenkin kaksi tuntia vähemmän. Lähdimme aamupalan jälkeen liikkeelle, vaikka ulkona oli vielä ihan hämärää. Nyt kuulostaa siltä, että olisimme olleet tosi aamuvirkkuja (minä, hah), oikeasti kello oli siis vähän yli yhdeksän.


Oli aika hassu tunne, kun kaupungin kadut olivat täysin autiot. Kävelimme Hallgrímurin kirkolle (Hallgrímskirkja). Kirkko oli auki ja siellä oli muitakin aamuvirkkuja turisteja jo liikkeellä. Nousimme hissillä kirkon torniin. Kirkko on Islannin korkein rakennus, ja tornista olikin hienot näkymät kaupungin yli.
4 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä matkakuvia. Niin kävittekös kuumissa lähteissä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Käytiin me yhdessä ulkoilmakylpylässä, teen siitäkin jossain vaiheessa juttua :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...