keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kaikki tiet vievät Roomaan, tai ainakin jonnekin

Koko ei-niin-lämpimän kesän ja sateisen syksyn olen ajatellut, että pitäisi kyllä päästä vähän jonnekin lämpimään lomailemaan. Yhdessä vaiheessa syyskuussa minulla oli jo lentoliput Roomaan ostoskorissa odottamassa, mutta sitten vain poistuin verkkokaupasta niitä koskaan maksamatta.

Ei menty siis Roomaan, mutta sen sijaan perjantaina suuntaamme jonnekin, missä hyvin todennäköisesti ei ole lämmintä eikä antiikin ajan ihmeitä eikä paavia:


Matkakohde vaihtui siis astetta (tai oikeastaan aika montakin astetta) pohjoisemmaksi. Ainakin opaskirjan mukaan jo pelkästään Reykjavikin lähistöllä on hirveästi kaikkea nähtävää. Onko joku käynyt Islannissa? Matkavinkkejä saa jakaa.


PS. Moneskohan Mondon opaskirja tämä on, joka vilahtaa täällä blogissa. Tykkään niiden tyylistä aivan valtavasti ja ostan oikeastaan aina Mondon oppaan, jos sellainen on kohteesta tarjolla. Islanti-oppaan bongasin vielä jonkun verkkokaupan alesta, joten olin erittäin tyytyväinen :).

PPS. Tuo postauksen Reykjavik-kuva on Aurinkomatkojen Facebook-albumista. Albumissa on paljon muitakin hienoja kuvia Islannista, jos joku haluaa käydä kurkistamassa.

2 kommenttia:

 1. Must 1: (a) Blue Lagoon (mukaan ehdottomasti hiustenhoitoainetta, muuten tukka on baadauksen jälkeen kuin lampaan talja), (b) Uimahalli, jossa voi olla ihanan lämpimässä vedessä avoimen taivaan alla (hot poteissa voi simuloida, miltä ravusta tuntuu kuumassa kattilassa).
  Must 2: Villalangat ja -tuotteet.
  Hyvää matkaa! Ja kerro sitten, onko se vielä läntisen Euroopan kallein maa.

  VastaaPoista
 2. Mä suosittelen kans Blue Lagoonia. Sit Gullfoss ja samalla reissulla Geysir, vaikkei se niin erikoinen ollutkaan mut ovat lähekkäin.
  Ja ennenkaikkea: hummeriruokia! Humarhusid esim. oli aivan loistava ravintola, joskin varmaan kalleimmasta päästä (me oltiin siellä islannin kriisin aikaan, joten kaikki oli tavallista halvempaa ;))

  henna

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...