perjantai 20. huhtikuuta 2012

Perjantai-iltana ajatuksissani

Onko normaalia, jos perjantai-iltana miettii vain, mitä söisi viikonloppuna aamupalaksi? Jos siellä ruudun toisella puolella on joku samoissa aatoksissa, niin suosittelen kurkistamaan Kauhaa ja rakkautta -blogista buttermilk biscuitien ohjetta.


Buttermilk biscuitit eivät ole keksejä eivätkä sämpylöitä. Mutta vaikka niitä on vaikea määritellä, ne ovat hyviä. Tein näitä pääsiäisenä, mutta jostain syystä jäivät silloin postaamatta. Tekeminen oli helppoa, varsinkin kun antoi yleiskoneen hoitaa voin nyppimisen jauhojen joukkoon.

Biscuitit kannattaa halkaista ja nauttia lämpiminä voin kera. Myös tuore mansikka viipaloituna ja brie-juusto sopivat erinomaisesti nautittavaksi näiden leipästen kanssa. Seuraksi kannullinen teetä ja ehkä telkkarista jonkun komediasarjan uusintoja tai päivän lehti. Ja vinkkinä: jos et jaksa syödä kaikkia kerralla, niin myöhemmin leipäsiä voi lämmittää leivänpaahtimessa.

Huomenna en taida itse ehtiä leipomaan, sillä tarkoituksena olisi suunnata heti aamusta Hevosmessuille Tampereen messu- ja urheilukeskukseen. Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

PS. Tiedän, olen obsessoitunut tästä aamupalajutusta. Lohdutuksena voin sanoa, että kohta maasta alkaa puskea raparperia ja muuta, joten enköhän keksi jotain muitakin ruokaan liittyviä pakkomielteitä.

4 kommenttia:

 1. Voin vain kuvitella miten hyviä. Olen Eat & Joystä ostanut skonsseja (lienee sama?) ja ne on aivan ihania!! Englannissa ostan aina juusto skonsseja M&S:ltä, mutta nuo Eat&Joyn oli ehkä vielä parempia. Toissapäivänä kun kävin, ei valitettavasti ollut niitä :( Kunpa ehtisin huomisaamuna leipoa, mutta ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samantapaisia ovat kuin skonssit. Kai niillä jotain eroakin on, en ole perehtynyt asiaan niin tarkasti. Minulle maistuvat joka tapauksessa molemmat :).

   Poista
 2. Aamupalat on kyllä ihania ja pakko tunnustaa, että ruudun tälläkin puolen ajatellaan aika usein, mitä söisi seuraavana päivänä aamupalaksi ja ruuaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin että en varmasti ole ainoa :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...