maanantai 16. huhtikuuta 2012

Korviin vetoketjua ja perhoset

Sunnuntaina innostuin vähän näpertelemään. Näin kerran ystävälläni vetoketjuista tehdyt korvakorut, jotka olivat muistaakseni Globe Hopen. Halusin kokeilla vähän jotain samantapaista. Perintökäsityökorista löytyi metallivetoketjuja, jotka joutuivat kokeilujeni uhriksi. En ole siis kovinkaan montaa korua näprännyt elämässäni, ja sen kyllä näistä lähemmällä tarkastelulla huomaa :).


Vetskareiden vetimetkin päätyivät korviksiksi.


Halusin myös kokeilla Suuressa käsityölehdessä jokin aika sitten ollutta ohjetta korviksista, jotka oli tehty metallivetoketjun hammastuksista. Minulla ei vain ollut tarpeeksi pitkää metallivetketjua, joten ajattelin kokeilla muovisesta. Lopputuloksesta tuli tavallaan ihan kiva, koska noista ei välttämättä heti edes tajua, että ne ovat vetoketjua. Toisaalta tuo muovivetoketju on sen verran jäykkää, että sitä on vaikea saada asettumaan nätisti, vaan se jää vähän tuolla tavalla venkoilemaan myös korvassa. Pitää miettiä, mitä näille voisi vielä tehdä, tai sitten vain ottaa ne kunnolla testikäyttöön. Tämän mallin otan kyllä uudelleen kokeiluun, jos joskus bongaan vaikka kirpparilta riittävän pitkä metallivetoketjun.


Loppuun vielä perhoskorvikset, jotka tuunasin hajonneesta kaulakorusta. Kaulakoru oli jostain halpiskoruliikkeen alehyllystä poimittu, mutta silti harmitti kun se ekan käyttökerran jälkeen hajosi. Nyt siitä tuli kesäkorvikset. Ja vielä kolme perhosta jäi odottamaan, mitä niistä keksisin.


9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Ihan kiva oli pitkästä aikaa näpräillä jotain noin pientä, vaikka en noissa koruasioissa kovin taitava olekaan.

   Poista
 2. Hienoja, kyllä noita kelpaa korvissa roikottaa :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä kauniita! Harmi etten omissa korvissa voi pitää muuta kuin kultaista, muut alkaa kutittamaan... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on aikaisemmin ollut vähän ongelmia muiden kuin aitojen hopeisten ja kultaisten korujen kanssa. Ja epäilin kyllä vähän, kun nuo koukut ovat jotain Sinellin halvimpia. Mutta ainakaan päivän käyttö ei aiheuttanut ongelmia.

   Poista
 4. mahtavia koruja! Varsinkin noi perhoset <3
  Ja noihinhan voi vaihtaa hopeiset koukut, jos rihkamaiset aiheuttaa ongelmia.

  Henna

  ps. mites lauantain opastuksen toisto kotioloissa sujui..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhoset oli kyllä korvissakin aika kivat :). Ja arvaa jaksoinko oikeasti alkaa tekemään sitä meikkiä uusiksi :D. Ois kyllä ehkä pitänyt, niin ehkä sen oppis joskus kunnolla tekeen. No, ehkä tänä viikonloppuna.

   Poista
  2. Mä kokeilin heti su. Multa löytyi kaikki tarvittavat värit MAC:n versioina.. niin sitä löytää yllätyksiä omasta meikkipussista ;) Onnistui yllättävän hyvin! Tein tarkoituksella enemmän violetin kuin opastuksessa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...