sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Kausi käyntiin


Nyt poiketaan blogin normaalista aihepiiristä aika kauas, mutta arvatkaas missä olin perjantaina. Seuraamassa NHL:n kauden avausottelua Helsingissä. Olen varmaan maininnut täälläkin useasti olevani innokas penkkiurheilija. Tykkään seurata kaikkea urheilua, mutta jääkiekko on ylitse muiden. Onneksi mies oli myös huomioinut tämän ja hankkinut minulle synttärilahjaksi liput Anaheimin ja Buffalon väliseen otteluun. Tosin epäilen, että tässä oli myös vähän oma lehmä ojassa, sillä lippuja oli kaksi eikä minulta kauheasti kyselty, kuka sinne lähtee mukaan...

Harmi kun itse peli oli ehkä vähän vaisu, eikä halliin oikein syntynyt kunnon tunnelmaa. Enemmistö katsojista oli varmaan Anaheim-faneja ja kun joukkueen esitys ei mitenkään häikäissyt, niin eipä niistä jaksettu sitten hirvittävästi innostuakaan. Teemulle ja Sakulle tietysti huudettiin, mutta eivätpä nekään kentällä oikein mitään aikaan saaneet. Tuomio: sinänsä huikea kokemus, mutta en ehkä menisi toista kertaa ainakaan noilla lipun hinnoilla. Seuraavan kerran NHL-peliin voisi mennä kyllä ennemmin siellä kotimantereella.

Bongaa tästä surkealla kännykkäkameralla otetusta kuvasta kaikkien aikojen suosikkipelaajani:


Tänä viikonloppuna on tullut nähtyä kaikkea muutakin mielenkiintoista. Palataan niihin myöhemmin. Nyt jatkan seuraavan kaulurin neulomista ja telkkarin tuijottelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...