perjantai 13. heinäkuuta 2012

Jäätelökahvi, palautusjuomien kuningas

Olemattomat lihakset eri puolilla kehoani huutavat tällä hetkellä hoosiannaa. Olen viettänyt kaksi päivää islanninhevosten selässä. Ja vielä huominen olisi jaksettava. Mutta elämäni ensimmäinen ratsastusleiri on ollut juuri niin huippu kuin odotinkin :).

Ollaan perehdytty muun muassa islanninhevosten askellajeihin ja ratsastajan kehonhallintaan sekä samoiltu upeissa maalaismaisemissa. Leiripaikka on niin lähellä, että yöksi on päässyt nukkumaan omaan sänkyyn. 

Minä ja Kerttu tänään askellajitunnilla. Kerttu on aika ihana 18-vuotias yritteliäs mamma. Tuo selässä oleva taas näyttää siltä, että sillä ei olisi yhtään kivaa :). Kuva: Leena

Kuten kuvasta voitte päätellä, ratsastus on vakavaa puuhaa eikä hevosta asettaessa ehdi yhtään keskittyä poseeraamiseen :). 

Palautusjuomani päivän rasituksista oli jäätelökahvi. Ensin kuppiin siis ihan tavallinen maitokahvi (no okei, sen verran hifistelin, että vaahdotin ensin kuuman maidon Ikeasta hankitulla superhalvalla maidonvaahdottimella) ja päälle suklaa-nougatjäätelöä. Minttu-suklaakin olisi varmaan toiminut, mutta sellaista makua ei ollut lähikaupassa saatavilla.


Namnam. Tämä on taas sellainen kahvi, jonka minäkin teenjuojana hyväksyn :). Vielä nätimmän siitä olisi tietysti saanut, jos olisi tehnyt jätskistä palloja. Minä vain kohmaisin lusikalla isoja paloja. 

Oli muuten jännittävää, kun tänään jäätelönhakumatkalla lähikaupasta meni sähköt. Siellä oli aivan pilkkopimeää, ja kuulin vain, kun myyjä epätoivoisesti etsi taskulamppua. Onneksi sähkökatkos ei kestänyt ehkä kuin kymmenen sekuntia. Mutta oli aika aavemaista, kun kaikki kaupan kylmälaitteet ja muut hiljenivät.

PS. Näköjään muuten työkaverillani Lotalla on ollut samanlaiset kesälomajuomat kuin minulla. Great minds think alike.

4 kommenttia:

 1. Mä en kestä =D toi leiri kuulostaa niin kivalta!

  VastaaPoista
 2. Sitä se olikin. Harmittaa kun loppui jo.

  VastaaPoista
 3. Kateellisena täällä on yksi, jos toinenkin! Vaikka en issikoista niin välitä, niin leiristä olen sitäkin enemmän kateellinen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, enhän mäkään varsinaisesti mikään issikkaihminen ole, mutta tuolla oli kyllä niin osaavat hepat, että niiden kanssa oli ilo mennä kentälläkin. Ja muutenkin niin ihanan rento meininki. Pääsispä jo uudelleen :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...