torstai 23. joulukuuta 2010

Lumihiutaleita ikkunassa

Kun alkaa pitää blogia, pitäisi kai sanoa muutama sananen siitä, miksi aloittaa. Omalla kohdallani kyse on ehkä enemmänkin siitä, miksi aloitan juuri nyt. Oma blogi on pyörinyt pitkään mielessäni. Viimeiset kaksi kuukautta olen miettinyt nimeä ja lopulta päädyin siihen, minkä keksin ensimmäisenä. Olisihan se pitänyt arvata.

Halusin itselleni paikan, jonne voin kirjoittaa leipomisesta, ruoanlaitosta, käsitöistä, askartelusta, kirjoista... Täältä ei siis luultavastikaan tule koskaan löytymään mitään syvällistä pohdintaa. Lähinnä haluan kirjoittaa siitä, mitä näpertelen vapaa-ajallani.

Päivitän blogiani silloin, kun olen saanut jotain aikaiseksi. Ruoanlaiton suhteen olen jo törmännyt kaikkien ruokabloggarien ongelmaan: ruoka yleensä syödään, ennen kuin siitä ehtii napata kuvan.

Nyt ennen joulua olen näperrellyt kaikenlaista ehkä jopa tavallista aktiivisemmin. Keittiön ikkuna sai tällaiset lumihiutalekoristeet. 
Puuvillalangasta virkatut pienet pyöreät liinat on tärkätty sokerivedellä (1 osa sokeria, 1 osa vettä). Tärkätyt liinat on kiinnitetty toisiinsa metallilangalla, johon on pujotettu pieniä kirkkaita helmiä. "Kristallit" ovat makuuhuoneen valaisimen varaosia.

5 kommenttia:

 1. Tosi nättejä! Muutenkin tosi kiva blogi.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Kyllä nuo tulee joka talvi kaivettua esille, tykkään niistä itsekin hirmuisesti.

   Poista
 2. Kiitos kovasti ihanan inspiroivasta blogista! T: Pikkuhomma

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanan inspiroivasta blogista! Olen lisännyt oman blogini blogi-listaan, jotta mahdollisimman moni muukin löytäisi nämä sivut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla! Menen kyllä tällaisista kehuista kehuista aina vähän hämilleni :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...