tiistai 4. maaliskuuta 2014

Taistelu Decepticoneja vastaan ja muuta hienoa

Jatketaan Universal-kierrosta. Harry Potter -maailman jälkeen suuntasimme siis Universal Studios -puiston puolelle, josta löytyy mm. The Simpsons-maailma ja Transformers 3D -ajelu.Harry Potterin Forbidden Journeyn lisäksi toinen päivän suosikkini oli Transformers 3D Ride. Aika hengästyttävää menoa. 


"Hello, Freedom Fighter!"


Välissä käytiin katsomassa näytös, jossa Universalin eläinkouluttajat esittelivät kouluttamiaan eläimiä. Ihan viihdyttävää, paikoitellen jopa hulvatonta, ja oli ihana päästä istumaan viileään ulkoilmateatteriin.

Sitten Krusty Burgerit nassuun ja The Simpsons -ajelulle. En kyllä lakkaa hämmästelemästä, miten näillä 3D-ajeluilla saadaan ihmisen mieltä huijattua. Tässäkään emme fyysisesti liikkuneet mihinkään, seikkailimme vain piirretyssä maailmassa vuoristorataa pitkin, ja minulle tuli paha olo... :)Kuvat näköjään loppuivat tähän. Lisäksi kävimme vielä ampumassa alieneita Men in Blackin hengessä. Se ei ehkä puiston muihin laitteisiin nähden ollut mikään superhieno, mutta ihan hauska. Jos tänne olisi tarvinnut jonottaa esim. tunti, niin olisin pettynyt, mutta saimme kävellä käytännössä suoraan sisään. Lopuksi vielä kävimme katsomassa Shrek 3D:n, jossa muun muassa aasi aivasti naamaan :).

Kaiken kaikkiaan Universal-huvipuistot ovat kyllä ehdoton vierailukohde, jos elokuvien maailma vähänkään kiinnostaa. Minä ja kaverini ostimme tuplalipun, jolla pääsi molempiin puistoihin, ja se oli kyllä hintansa (n. 97 euroa) väärti. Muut meidän porukasta ostivat lipun vain Studios-puiston puolelle.

Kannattaa varata hyvät kengät ja aurinkorasvaa. Myös jonkinlaisiin ruuhkiin kannattaa varautua, mutta me olimme liikkeellä hieman turistisesongin ulkopuolella, joten kaikki meni todella sujuvasti parkkeerauksesta poislähtöön.

Puistojen alueella on valtavasti kauppoja, Universalin omien kauppojen lisäksi mm. vaatekauppoja. Itse ostin yhden aika hienon Transformers-paidan ja Harry Potter -kahvimukin (jonka ajattelin ensin viedä töihin, mutta en ehkä uskallakaan, joku kuitenkin rikkoo sen). Lisäksi tietysti piti hankkia suklaasammakoita ja Bertie Bottsin jokamaunrakeita. Paketissa muuten lukee oikeasti yhden maun kohdalla korvavaikku, en tiedä uskallanko maistaa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...