maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kirpeä banoffee eli cranoffee


Töissä puhuttiin viime viikolla banoffeesta, jossa on banaanin sijaan puolukoita tai karpaloita. Ja kappas, karpaloista tehdylle banoffeelle on nimikin, se on luonnollisesti cranoffee.

Älkää ymmärtäkö väärin, tykkään erittäin paljon tavallisesta banoffeesta. Kaikki se makeus, nam. Mutta sydämessäni on kyllä tämän jälkeen sija myös tälle kirpeämmälle versiolle. Kinuski, karpalot ja kerma muodostavat aika täydellisen yhdistelmän.


Banoffeen ohje löytyy blogistani täältä. En nyt ala kirjailla sitä tänne uudestaan, sillä en muuttanut mitään muuta, kuin korvasin banaanit noin kahdella desillä karpaloita. Niistä suurin osa meni kinuskikerroksen ja kermakerroksen väliin, muutamia jätin koristeeksi.

Oletteko te kirpeän vai makean ystäviä?

4 kommenttia:

 1. Uu, näyttääpä herkulta!! Karpalo+kinuski on kyllä ihan paras kombo. Olenkin tässä miettinyt, mitä tekisin pakkasessa lymyävistä karpaloista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin käytin tähän viimeisen karpalorasian, jota olin säästellyt :).

   Poista
 2. Oivoi, molemmat kuulostavat hyviltä! Olen vain aika amatööri tuon kondensoidun maidon suhteen, mahtaako sitä olla olemassa laktoosittomana...

  VastaaPoista
 3. Herkkuja ovat molemmat. Mielestäni kondensoitua maitoa ei kyllä saa laktoosittomana (tai ainakaan vielä vähän aikaa sitten ei saanut), harmi...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...