torstai 27. helmikuuta 2014

Harry Potterin vieraana

Helmikuu onkin ollut näköjään surkea bloggauskuukausi. Muuten helmikuu on ollut aika kiva: melkein kahden viikon loma ja reissu Floridaan tekee kyllä melkein kuukaudesta kuin kuukaudesta kivan.

Yksi reissun ehdottomia vierailukohteita olivat Universalin huvipuistot Orlandossa. Ensin piipahdimme Islands of Adventure -puistossa, koska... noo... HARRY POTTER. Sitten jatkoimme päivää Universal Studios -puistossa, jossa oli sitten kaikkea muuta hienoa.

Yritimme valita puistopäiväksi sääennusteeltaan surkeimman päivän. En tiedä auttoiko se, mutta puistoissa oli yllättävän vähän ruuhkaa ja jonotusajat olivat lyhyitä. Pisin jono, noin puoli tuntia, oli Transformers-ajelulle. Sää oli kuitenkin koko päivän oikein kiva, ainoastaan matkalla ripotteli muutaman pisaran vettä.

Tässä muutamia kuvia Tylyahon reissulta.Tuliaiset :).

Bloggaajanne nautti auringonpaisteessa yhden kermakaljan, joka oli mielettömän hyvää mutta aiheutti samalla melkoisen brain freezen. Ei olisi ehkä kannattanut sanoa frozen, kun myyjä kysyi että cold vai frozen.


Harry Potter -maailman kohokohta on varmaankin The Forbidden Journey -vuoristorata (tai 3D-ajelu, mikä nyt onkaan oikea termi), jossa lennetään muun muassa luudalla Tylypahkan mailla, wow.

4 kommenttia:

  1. Voi vitsi, mihin olet päässyt! Varmasti huikea paikka :) T: Kaikki Potterit suomeksi ja englanniksi lukenut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hienoa. Vähän arvelutti, että miten ehditään kiertää kaksi puistoa yhdessä päivässä, mutta eihän tuota Harry Potteria vaan voinut jättää väliin, kun kerran noin lähellä oltiin :). T: Lukiossa Harry Potterin roolihahmoista tutkielman tehnyt :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...