tiistai 11. syyskuuta 2012

Pitsistä


Siitä asti, kun näin tämän kuvan Pinterestissä, minulla on ollut pakkomielle pitsisen kaitaliinan tuunaamisesta. Nyt se on valmis, ja tykkään lopputuloksesta aivan mielettömästi. 


Pakko tunnustaa, että äitini teki kyllä tässä kovimman työn, sillä hän metsästi erilaisia virkattuja pitsiliinoja kirpputoreilta, omista kaapeistaan ja muista kätköistä.


On joukossa muutamia pieniä allekirjoittaneen omakätisesti virkkaamia liinojakin.


Liinojen hankkimisen jälkeen kovin työ oli sommittelussa. Asettelin ensin pöydälle isoimmat liinat ja sitten pienempiä liinoja niiden väliin. Ja otin pois ja asettelin ja otin pois ja asettelin...


Liinat on kiinnitetty toisiinsa pienellä pätkällä kalastajanlankaa. Tein nurjalle puolelle vain umpisolmun, joten jos mieli muuttuu, liinat on helppo irrottaa toisistaan.


Lopputulos on tällainen. Liinoja jäi vielä aikamoinen kasa ylikin. Niistä ehkä äidille kaitaliina ja sitten uutta inspiraatiota etsimään... Hmm. Tällainen lampunvarjostin näyttäisi aika kivalta.

12 kommenttia:

 1. Siitähän tuli hyvä!

  Kun lampunvarjostin on tehty, http://ladylavona.blogspot.fi/2008/04/doilyreinvented.html (kuvista se keskimmäinen) löytyy ihana verho, joka sopii liinaan ja sitten siihen varjostimeenkin. Pinterestissä on kyllä paljon kaikkia kivoja ideoita, mistä vaan löytäisi ajan kaikkien toteuttamiseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänee siis hankkia isompi asunto, jotta sinne mahtuu enemmän pitsiliinoista tuunattuja juttuja. Mulla on semmoinen tunne, että mies ei tule innostumaan näistä pitsiliinatuunauksista ihan yhtä paljon :).

   Poista
 2. Mainio idea, hieno lopputulos!

  VastaaPoista
 3. Onpas tosi hieno! Sopii teidän pöydälle upeasti...ja sekin on kiva, että halutessaan työn voi purkaa ja upeat liinat on taas käytettävissä johonkin muuhun.
  -Ellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Yleensä on aina omat odotukset niin korkealla, että kiva kun sai kerrankin vastattua niihin :).

   Poista
 4. Ja jo(t)ku(t) vielä sanoo, että pitsi on tylsää! Hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten pitsi voisi olla tylsää. En ymmärrä :).

   Poista
 5. Aivan sairaaaaaan hieno!!! Vitsi, munkin pitää pian alkaa askarrella tuollaista. :)

  -JanskuBansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Kunhan liinat vaan tosiaan ensin löytää niin tekeminen ei ole vaikeaa. Terkut sinne!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...