maanantai 3. syyskuuta 2012

Ei juhlia ilman asianmukaisia koristeita - ja ruokaa


Ihastelin lauantaina syntymäpäiväjuhlissa sankarin askartelemia näyttäviä katosta riippuvia koristeita. Olen törmännyt koristeisiin joskus Pinterestissä, ja minulle kerrottiinkin, että ohje löytyy ainakin Martha Stewartin sivustolta. Näiden tekeminen näyttää kyllä hämmentävän yksinkertaiselta verrattuna lopputulokseen. Pitänee siis kokeilla joskus itsekin.


Tänään oli juuri sellainen perusmaanantai, että jääkaapissa ei ollut viikonlopun jäljiltä yhtään mitään. Kidutinkin itseäni aika monta kertaa päivän aikana muistelemalla (työkaverien ärsytykseksi) ääneen viikonlopun tarjoiluja. Kiitos vielä Eija ja Anna kun saimme vierailla, tulemme varmasti uudestaankin :).

Vadelmilla koristeltu Bailey's-kakkua. 

Savulohitäytettä cocktail-piirakoiden päälle. (Tämän reseptin haluan ehdottomasti itselleni.) 

Kanapitsaa. 

Sipsejä. 

Mokkapaloja ja karkkia.

Vein synttärisankarille lahjaksi Kinuskikissa leipoo -kirjan, joten nyt vain vesikielellä odottelemaan, mitä seuraavalla vierailulla on tarjolla :). Synttärityttö voisi kyllä perustaa myös oman blogin. Minä ainakin lukisin.


3 kommenttia:

  1. Komppaa synttäritytön blogia...täältäkin varma lukija! :) Onnea vain vähän jälkijunassa Jyskälän suuntaan!
    Ellu

    VastaaPoista
  2. Ihanata, ihanata!
    Meikätytön bloggailuista saattaisi tosin jäädä pois tämän tasoiset kuvat! :)
    Lohimössö syntyi siten, että laitoin 2 rs ruohosipulituorejuustoa, 1 nippu tilliä ja 2 pkt siivutettua kylmäsavulohta (jotain melko ohkasia ja pieniä paketteja, siksi otin 2) kulhoon, ja päristelin ne bamixilla tasaiseksi. Taisin ripauttaa vähän sitruunalla maustettua sormisuolaa ja mustapippuria mausteeksi.
    Kiitos onnitteluista! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...