maanantai 6. elokuuta 2012

Naissaari haltuun

Ensimmäinen lomanjälkeinen työpäivä tuntui taas siltä, kuin olisi jyrän alle jäänyt... Mutta eiköhän se arki ala taas rullata, kun tässä ehtii toipua aikaisen aamuheräämisen aiheuttamasta järkytyksestä.

Töihinpaluun kunniaksi kiusaan vähän itseäni reilu viikko sitten Jyväskylässä otetuilla kuvilla. Oli kyllä mukava ja rentouttava viikonloppu. Meidän piti oikeasti kyläillä vain perjantaista lauantaihin, mutta kun tarjoilut ja seura olivat niin hyviä, niin eihän me lähdetty kulumallakaan.


Lauantaina päivällä nautimme upeasta säästä satamassa ravintolalaiva Gaian kannella.


Lauantai-iltaa vietimme Vaajakosken Naissaaressa kuohuviinin ja mölkyn kera. Minä muun muassa testasin mölkyssä, miten monta kertaa pystyy heittämään ohi. Aika monta. Sain siis muilta pelaajilta armoa, eikä minua tiputettu pelistä vielä kolmen perättäisen ohiheiton jälkeen, niin kuin sääntöjen mukaan kuuluisi :).

Wanhassa Woimalassa juhlittiin häitä aika komealla paikalla. Pysähdyimme vastapäiselle rannalle katselemaan, kun muutama vene ohitti kosken sulun.
Toisella puolella saarta oli vesivoimalaitos.Joku oli päättänyt lähteä uintiretkelle. Ei taida tuo voimalaitoksen edusta olla mikään maailman turvallisin uintipaikka...Uimalanniemestä oli aika hienot näköalat Kanavuorelle. Talot ovat ihanasti ilta-auringon puolella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...