perjantai 27. heinäkuuta 2012

Kiviä pannun alle

Onko reilua viedä siskolle tuparilahjaksi hänen itsensä lapsena keräämiä kiviä?


Idea lähti Pinterestistä löydetystä kuvasta. Kuvan pannunalunen on kyllä mielestäni hienompi, kun kivet ovat tasakokoisia ja väriyhdistelmä on jotenkin harmonisempi. Olisi siis sisko voinut vähän miettiä tätä asiaa, eikä silloin pentuna vain keräillä mitä tahansa kiviä :).

Pääsin siskon kiviaarteeseen (no ei niitä nyt oikeasti ollut kuin muutama purkki) käsiksi, kun puhuin tästä pannunalusideasta äidille ja hän kaivoi siskon kivipurkit esille. Sisko ei ollut kuulemma halunnut viedä niitä mukanaan, kun muutti pois kotoa eikä sen jälkeenkään, joten ajattelimme niiden olevan vapaata riistaa. Nyt kivet kuitenkin palasivat alkuperäiselle omistajalleen, vähän eri muodossa vain. 


Pohjana paksusta huovasta leikattu ympyrä, jonka päälle kivet on sommiteltu ja kiinnitetty kuumaliimalla. Eli siis aika simppeli juttu. Tietty nuo kivet pitää ensin löytää, mutta sen jälkeen...

Edit 6.8.2012: Selailin tänään ensimmäisenä lomanjälkeisenä työpäivänäni kahvihuoneen lehtiä, ja huomasin, että Kotivinkin numerossa 12 oli tehty täsmälleen samanlainen pannunalunen. Ja mikä parasta, juttu oli otsikoitu täsmälleen samoilla sanoilla kuin tämä minun postaukseni. Tarkoitukseni ei ollut siis kopioida, olin vain autuaan ulkona lehtimaailmasta kun tämän jutun julkaisin :).

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...