sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Vielä kerran Lontoosta: ostoksilla

Tämä viikonloppu on kulunut sairastelun vuoksi lähinnä olohuoneen sohvalla elokuvia katsellen. Maton virkkaamisen ja uudelleen virkkaamisen jäljiltä sormet ovat ihan rakoilla. (Note to self: Laske ne hitsin pylväät joka kierroksen jälkeen, varsinkin kun teet jotain tuollaista suhteellisen sormia kuluttavaa työtä. Ettei tarvitse purkaa kuutta kierrosta.) Nyt on siis hyvä hetki palata vielä hetkeksi Lontoon löytöihin.


Tavoilleni uskollisena en tietenkään voinut pysytellä pois kenkäkaupoista. Clarksin mokkanahkaisten kiilakorkojen hankintaa edisti kyllä huomattavasti se, että lättänöillä talvisaappailla ja converseilla kävelyn jäljiltä jalat olivat aivan hirvittävän kipeät. Kenkien pohjassa lukee softwear, joten toiveissa olisi, että ehkä seuraavasta reissusta tulisi näiden kanssa siltä osin vähän mukavampi. Kenkien väriä oli aika vaikea saada ikuistettua kameralla, mutta sellaiset syvän violetit ovat.


Matkaseuralaisen perässä tuli hiippailtua myös urheiluliikkeissä, ja sieltä alehyllystä löytyivät tällaiset Niken valko-hopeiset tossut. (Oivallatte varmaan, että myös näiden kenkien hankintaa inspiroivat kipeät jalat.)


Portobello Roadin lauantaisilta markkinoilta tarttui mukaan kankainen laukku, jota koristaa suuri kukka. Tästä tulee varmasti kiva kesäkassi. Pallojen koristama kangas on aina ollut yksi heikkouteni.


Ruokaan liittyviä hankintoja olisi ollut kiva tehdä enemmänkin, mutta kaikkeen aika ei vain riittänyt. Whittard of Chelsea -kaupassa täydensin kaakaovarastoja seitsemän perisynnin inspiroimalla kaakaolajitelmalla. Testaukseen ovat päässeet jo toffeen makuinen ja valkoisen suklaan makuinen kaakao. Nam.


Ja koska Harrodsille asti vaivauduttiin, pakkohan sieltä oli jotain hankkia. Söpöt pienet peltipurkilliset teetä olivat suunnilleen ainoat, mihin siellä oli varaa :).


Notting Hill -elokuvan kirjakaupan esikuvanakin toimineesta The Travel Bookshopista tuli hankittua luettavaa seuraavalle reissulle...

PS. Ja jotta en selviytyisi tästäkään postauksesta mainitsematta Jamie Oliveria, pakko kertoa vielä, että ostin hänen ravintolastaan itselleni essun. Se oli kuitenkin niin mahdoton kuvattava, että joudutte nyt vain kuvittelemaan sen upeuden :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...