torstai 10. lokakuuta 2013

Haastavaa

Sain (kröhöm) elokuussa Höpötyksiä ja käsillä tekemistä -blogin Liilapöllöltä 11 kysymystä -haasteen (kiitokset vain), ja kas näin, kohtuullisen puolentoista kuukauden odottamisen jälkeen päätin vihdoin tarttua siihen.

Kuvituksena kännykällä napattuja räpsyjä viime kuukausien varrelta.

Täytin elokuussa pyöreitä vuosia. Sain lahjaksi muun muassa päänkokoisen tikkarin.  

Haasteen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, jolta haasteen sait
2. Vastaa annettuihin kysymyksiin
3. Keksi 11 uutta kysymystä, jotka haluat antaa seuraavalle
4. Valitse viisi blogia, joilla on alle 100 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa

Synttäriviikonlopun vietin ystäväni kanssa Ikaalisissa Luomajärven hevoskievarissa. Ihana paikka :).

Liilapöllöltä saamani kysymykset ja vastaukseni niihin:

1. Lempivuodenaika ja miksi?
Kaikissa vuodenajoissa on viehätyksensä, mutta täytyy kai silti sanoa kesä. Silloin kaikki ovat jotenkin rennompia, ruoanlaittoa ja leivontaa varten on saatavilla kaikkea tuoretta, tallilla paarmat ovat pienempi paha kuin hytiseminen -15 asteessa, kuvaamiseen riittää valoa, saa lomailla...

Sain ystäviltäni lahjaksi kuohuviinimaistajaiset ja italialaista ruokaa upeassa seurassa. On kivaa kun on ystäviä, jotka tietävät, mistä tykkään :).

2. Mistä haaveilet juuri nyt?
Tällä viikolla itse asiassa toteutui yksi iso ja pitkäaikainen haave, mutta kerron siitä lisää lähiaikoina omassa postauksessa. Mutta haaveitahan riittää: oma islanninhevonen olisi varmaan listalla ykkösenä tällä hetkellä.

3. Uskotko kohtaloon?
Jollain tasolla kyllä. En ajattele, että kaikki on ennalta määrättyä tai että ihminen ei voi vaikuttaa omaan kohtaloonsa, mutta uskon siihen, että esimerkiksi tietyt ihmiset tapaavat tietystä syystä.

Elokuussa käväisin myös laivalla työpaikan henkilöstöpäivillä. Meillä oli siellä henkilöstön virkkaushaaste, joka onnistuikin aika upeasti. Nyt voin myös sanoa virkanneeni yökerhossa. Lisää isoäidinneliöhaasteesta voi lukea työkaverini Pirjon blogista

4. Kerro jokin muisto lapsuudestasi?
Lapsena oli perhepäivähoitajalla naapurissa. Perhepäivähoitajan tytär söi raakoja makaroneja. Minä en ollut koskaan sellaisia maistanut ja sain myös muutaman. Ilmeisesti raaka makaroni oli minusta syötäväksi kelpaamaton, sillä pidin hyvänä ideaa työntää makaroni nenääni. Makaroni tietenkin juuttui sinne... En muista, mistä äitini hälytettiin paikalle, mutta joka tapauksessa lähdimme muistaakseni taksilla ajamaan terveyskeskukseen. Siellä pääsin lääkärin huoneeseen, jossa makaroni putosi itsestään nenästäni.


5. Missä näet itsesi 5 vuoden kuluttua?
Tämähän on työhaastattelujen vakkarikysymys ja minusta aina hirveän vaikea. En tiedä, olenko jotenkin päämäärätön ihminen, mutta uskon, että olen 5 vuoden päästä juuri siellä missä minun pitääkin olla. Ainakin jos teen asiat niin kuin minusta tuntuu hyvältä.

Myös vähän pienemmällä paatilla tuli ajeltua, kun mieheni hankki loppukesästä oman veneen. Tässä kurvaillaan Valkeakoskea kohti.

6. Tapahtuma, jota et voi unohtaa?
Sellaisia on varmaan paljonkin, sillä minulla on todella hyvä muisti. En halua nyt sanoa jotain yhtä tiettyä tapahtumaa, mutta kaikki ystävien kanssa vietetyt hauskat hetket, jolloin on saanut nauraa vatsalihakset kipeinä ja melkein pissat housuissa jollekin tyhmälle asialle, ovat muistamisen arvoisia. Totta kai on surullisiakin juttuja, joita ei voi unohtaa.

7. Lempimusiikkisi?
Justin Timberlake on soinut viime aikoina ahkerasti, vaikka yleensä olen vähän raskaamman musiikin ystävä.


8. Mitä teit eilen klo 20?
Lähdin kaupungista, jossa olimme tehneet tuloksettoman ostoskierroksen etsien miehelle pikkutakkia.

9. Taito jonka haluaisit oppia?
Esteratsastus ehkä nyt päällimmäisenä tulee mieleen. Kahden viime hyppykerran saldona putoaminen paskaläjään ja toinen todella läheltä-piti-tilanne. Haluaisin myös olla jotenkin visuaalisempi ihminen ja osata piirtää muutakin kuin tikku-ukon.

Syyskuussa istuin yhden päivän olympiastadionilla Hevoset stadikalla -tapahtumassa. Kuvassa kurvailevat poni-gp:n voittajat.

10. Jos saisit olla päivän kuka tahansa, kuka olisit ja miksi?
Oletan, että hahmon ei tarvitse olla todellinen, joten valitsen Diana Gabaldonin Matkantekijä-sarjan Clairen. Ehkä mieluiten siltä ajalta, kun hän ensimmäisen kerran siirtyy ajassa ja tapaa Jamien :).

11. Mitä ajattelit tehdä seuraavaksi?
Valita tähän postaukseen kuvat, ripustaa pyykit kuivumaan, viikata puhtaat pyykit kaappiin, pestä hampaat, lukea ehkä vähän kirjaa ja mennä nukkumaan.

Olen päässyt taas muutaman kerran hevosrakkauteni Fífillin (oikealla) selkään. 

Olen ehkä vähän tylsä, mutta tämä haaste on jo jonkin aikaa kiertänyt, joten en nyt jatka sitä enää eteenpäin.

2 kommenttia:

 1. Teit siis makaronin kanssa Vaahteranmäen Eemelit ;D

  Kyllä vain, Clairena saattaisin minäkin tepastella päivän, Jamien kanssa totta kai :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en muista Eemelistä ollenkaan tuollaista. Ja hih, hauskaa että joku muukin olisi Claire :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...