perjantai 30. joulukuuta 2011

Viidenkymmenen prosentin selviytymismahdollisuusKäytiin tänään pitkästä aikaa elokuvissa. Seth Rogenin elokuvat ovat yleensä uponneet meihin molempiin hyvin, joten sen perusteella katsottavaksi valikoitui 50/50. Elokuvassa kuitenkin yllättäen toinen pääosanesittäjä Joseph Gordon-Levitt vähän niin kuin varastaa koko show'n.

Gordon-Levitt on vähän tylsähkö Adam, joka saa kuulla lääkäriltä sairastavansa vaikeaa syöpää. Rogen on Adamin paras kaveri Kyle. Kyle ja muut läheiset reagoivat tietenkin sairastumiseen voimakkaasti, ja Adamin omatkin tunteet menevät vuoristorataa. Kyseiseen syöpään sairastuneille luvataan viidenkymmenen prosentin selviytymismahdollisuus.

Elokuvaa mainostetaan draamakomediana, mikä ainakin yhdistelmänä minussa herätti heti epäilyksiä. Mutta elokuva onnistui olemaan samanaikaisesti koskettava ja hauska. Ei elokuva nyt varmasti ollut mikään maailman omaperäisin tai hauskin tai vaikuttavin, mutta se nauratti ja vähän itkettikin. Riittää minulle enemmän kuin mainiosti :).

PS. Tykkäsin muuten myös Joseph Gordon-Levittin (500) Days of Summer -leffasta. Mutta silti aina häntä katsoessaan on vaikea saada päästään sitä Kolmas kivi auringosta -sarjan polkkatukkaista Tommya :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...