torstai 17. huhtikuuta 2014

Key West (but no lime pie)

Lupasin lisää Florida-postauksia, ja tässä sellainen nyt vihdoin tulee :).


Teimme yhden yön reissun Key Westiin ja juutuimme tietenkin menomatkalla pariksi tunniksi ruuhkaan. Yhdellä silloista oli ollut nokkakolari, ja se sulki koko tien. Aurinko porotti ja autossa oli kuuma. Oli pakko sulkea välillä katto ja laittaa ilmastointi päälle, kun takapenkille meinasi paistua :).Maisemat Overseas Highwaytä ajettaessa ovat kyllä hienot. Tässä ollaan muistaakseni Seven Mile Bridgellä. Vieressä kulkee vanha käytöstä poistettu silta.

 
Meidän hotellimme oli Marathonilla, noin 50 kilometrin päässä Key Westistä. Kävimme matkalla kirjautumassa sisään hotelliin ja jatkoimme sitten matkaa saarijonon kärkeen asti. Kun pääsimme perille, olikin jo pimeää. Olisi tietysti ollut hienoa nähdä paikka myös päivänvalossa, mutta aina ei kaikki mene niin kuin suunnittelee. Söpöltä kaupunki vaikutti pimeässäkin.


Nyt kun katson näitä illalla otettuja kuvia, en voisi olla tyytyväisempi, että hankin ennen reissua uuden kameran. Tykkään tosi paljon uudesta Olympus Pen Ministäni, ja oli kiva, kun sitä jaksoi tuollakin kantaa koko ajan mukana.


Paluumatkalla seuraavana päivänä pysähtelimme vähän katselemaan maisemia.

Yksi oleellinen juttu kyllä Key Westin reissulla unohtui: key west lime pie. En muistanut syödä sitä :(. Pakko mennä siis joskus uudestaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...