sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

"Italiasta ei ole kotiin tulemista ilman uusia kenkiä, laukkua, käsineitä tai vyötä"

Ei unohdetakaan Italiaa ihan vielä. Tein siellä niin söpöjä ballerinaostoksia, että pakko näyttää teillekin.


Nämä löytyivät Pisan lentokentältä alehyllystä. Mokkanahkaiset ballerinat 25 euroa, joten tottakai ne oli pakko saada mukaan huolimatta siitä, että laukku oli jo valmiiksi ihan täynnä. (Tämän ostoksen jälkeen nähtiin mielenkiintoinen episodi "Taina pakkaa laukkunsa uudelleen lentokentällä" ja sen jatko-osa "Taina kokeilee, mahtuuko käsimatkatavaralaukku edelleen siihen Ryanairin testihäkkiin". Laukku meni häkkiin, mutta ei irronnut ilman apuvoimia. Pahoittelut kanssamatkustajille :).)Kun taitettavat ballerinat ilmestyivät, vihasin niitä lähes yhtä paljon kuin Crocseja ja muita muovikenkiä. Nyt minulla on söpöt hopeanharmaat taitettavat ballerinat, joissa on ruusuke, mutta vihasta Crocseja kohtaan en luovu.


Olen jo pidempään etsiskellyt ruskeaa nahkaista käsilaukkua...


... Mutta myönnetään, pikkuinen violetti käsilaukku oli heräteostos.

Otsikon lainaus on muuten työkaverini kynästä. Aina kun palaan jostain reissusta, työkaverini ensimmäinen kysymys on: monetko kengät ostit?

2 kommenttia:

  1. Pitäisikö selventää, että et ole töissä Filippiinien presidentinkansliassa eikä työkaverisi ole Imelda Marcos? ;-)

    VastaaPoista
  2. Niin tosiaan, tämä tiedoksi kaikille, jotka asiaa miettivät :). Kolmentuhannen kenkäparin (vai paljonko niitä olikaan) kokoelma olisi kyllä näkemisen arvoinen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...