tiistai 19. marraskuuta 2013

Keskeneräisestä valmiiksi

Täällä on neulottu ja saatu jotain valmiiksikin. Sukat on luovutettu ystävälle synttärilahjana, joten ehkä nyt on hyvä aika paljastaa, että oikeastaan näiden piti valmistua jo edellisille synttäreille. Mutta parempi myöhään kuin...

Sukat vilahtivat jo keväällä Keskeneräistä-postauksessa. Tykkään langan väristä, ja se oli ihan kivaa neuloakin. Cookie A:n ohje ei ihan vakuuttanut eikä ainakaan tätä mallia tarvitse neuloa uudestaan. Mutta toivottavasti sukat erään vilukissan jalkoja lämmittävät, vaikka en ihan sataprosenttisen tyytyväinen lopputulokseen olekaan :).

Nauroin muuten kun luin tuota Keskeneräistä-postausta ja mitä olin kirjoittanut asioiden valmiiksi saamisesta. Keväällä suoritin logovisaa, nyt työn alla on Bones-telkkarisarja...


Rick-sukat

Malli: Rick, Cookie A:n kirjasta Suloisimmat sukat
Lanka: mahdollisesti ohut Pirkanmaan Kotityön ohut Pirkkalanka, mutta vyöte on jo hukassa
Puikot: 3 mm
Menekki: 60 g


Kun katselen näitä sukkakuvia, väistämätön ajatus on, että pitäisiköhän tuolle kamera-asialle vihdoin tehdä jotain. Kamera tyhjää akun nopeammin kuin ehtii kissaa sanoa, ja automaattitarkennus takkuaa kaikkien objektiivien kanssa. Noin kahdestakymmenestä sukkakuvasta nämä kaksi olivat edes vähän tarkkoja. Kuvaajana toiminut krapulainen mies ei tietenkään myönnä, että kameran takana olisi ollut mitään vikaa :).

4 kommenttia:

 1. Onpas ihanat sukat. En yhtään ihmettele, että nämä ovat olleet keskeneräistä-listalla, niin monimutkaisen näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei näitä voinut ihan sillä tavalla automaatilla neuloa silmät televisioruudussa, kun piti vähän kyttäillä kaavioita :).

   Poista
 2. yritän juuri tehdä samaa sukkaa, enkä ymmärrä sitä varren kuviota, pitäisikö puikoilla pysyä se 15 silmukkaa vai voiko määrä vaihdella. itsellä menee silmukkamäärä miten sattuu, tulee sutta ja sekundaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, mulla ainakin varressa silmukkamäärä per puikko vaihteli koko ajan, ilmeisesti niiden langankiertojen ja yhteenneulomisten takia. Muistaakseni silmukoita kerääntyi kahdelle puikolle ja kahdelta taas väheni. En antanut sen hirveästi häiritä, jatkoin vaan kuvioita ja aina jossain kohtaa tasailin silmukkamääriä. Tosin en kyllä ihan varma ole, pitikö sen näin mennä, kun oli kyllä melkoista taistelua tämän sukkaohjeen kanssa mullakin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...