tag:blogger.com,1999:blog-362931636764313307.post7919159234392980843..comments2023-05-03T16:55:17.128+03:00Comments on Kaikki mitä osaan: Fudge this!Tainahttp://www.blogger.com/profile/06142327016605708482noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-362931636764313307.post-46463412004272290132016-01-04T20:13:24.644+02:002016-01-04T20:13:24.644+02:00Mä oon lukenut jostain, että sen seoksen pitäisi o...Mä oon lukenut jostain, että sen seoksen pitäisi olla jopa 122 astetta, mutta tämä riippuu varmaan sitten ohjeesta. Mutta minullakin se on kyllä ihan tuurikauppaa, että milloin onnistuu ja milloin ei. Tänä vuonna tämä onnistui, mutta lakritsifudge koki jonkun oudon muodonmuutoksen: Se oli ensin kiinteää ja siitä sai hyvin leikattua paloja. Seuraavana päivänä se oli ihan löysää ja palat olivat sulaneet kasaksi :). Tainahttps://www.blogger.com/profile/06142327016605708482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-362931636764313307.post-12785478305174735062015-12-24T08:34:39.749+02:002015-12-24T08:34:39.749+02:00Hyvältä näyttää. Minun fudgeni ei saostunut tarpee...Hyvältä näyttää. Minun fudgeni ei saostunut tarpeeksi, en tiedä missä meni vikaan. Keitin ohjeen mukaan kunnes seoksen lämpötila oli 113 astetta. No pakastin seoksen pienissä vuuissa ja maku on erinomainen - sulaa vaan nopeasti löysäksi. Hyvää joulua!annekatariinahttps://www.blogger.com/profile/17768672155841219074noreply@blogger.com